C Celine* مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 2,505 امتیازها امتیازها 273 سکه 8 1/17/24 #11 و من آفتاب را از دست های تو می گیرم. علیرضا اسفندیاری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
C Celine* مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 2,505 امتیازها امتیازها 273 سکه 8 1/17/24 #12 به قلبم دوخته شده ای مثل تکه پارچه ای که برای استفاده دوباره به لباس پاره میدوزند... علیرضا اسفندیاری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
به قلبم دوخته شده ای مثل تکه پارچه ای که برای استفاده دوباره به لباس پاره میدوزند... علیرضا اسفندیاری
C Celine* مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 2,505 امتیازها امتیازها 273 سکه 8 1/17/24 #13 عشق یقه پیراهن زنی است آرمیده در بستر خیال به انتظاری طولانی از نیامدن های بسیار خسته تر از همیشه اما پر از ایمان و روشنا عشق پلک های بسته توست علیرضا اسفندیاری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
عشق یقه پیراهن زنی است آرمیده در بستر خیال به انتظاری طولانی از نیامدن های بسیار خسته تر از همیشه اما پر از ایمان و روشنا عشق پلک های بسته توست علیرضا اسفندیاری
C Celine* مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 2,505 امتیازها امتیازها 273 سکه 8 1/17/24 #14 آفتاب را دوخته ای به ل*ب هایت! آدم دوست دارد هر روز خورشیدش از ل*ب های تو طلوع کند... علیرضا اسفندیاری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
آفتاب را دوخته ای به ل*ب هایت! آدم دوست دارد هر روز خورشیدش از ل*ب های تو طلوع کند... علیرضا اسفندیاری
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,127 پسندها پسندها 3,539 امتیازها امتیازها 328 سکه 795 5/31/25 #15 دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند آن ها فقط تمام روز را به کسی که نیست بلند بلند فکر می کنند. #علیرضا_اسفندیاری#
دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند آن ها فقط تمام روز را به کسی که نیست بلند بلند فکر می کنند. #علیرضا_اسفندیاری#
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,127 پسندها پسندها 3,539 امتیازها امتیازها 328 سکه 795 7/23/25 #16 برو سفر به سلامت نگران تو نیستم که می روی... نگران آنی ام که از تو در من باقی می ماند! ((علیرضا اسفندیاری))
برو سفر به سلامت نگران تو نیستم که می روی... نگران آنی ام که از تو در من باقی می ماند! ((علیرضا اسفندیاری))