مشاهده فایلپیوست 86631زیبای من!
شما آمدید؛ تا بارقههای نور از لابه لای ابرهای آذر بر زمین بتابد.
شما آمدید تا سرمای زمستان را گیراتر کنید...
شما چقدر شبیه آغو*شهای گرمید؛
و شبیه عطر سیب و پرتقال در هوای سرد.
✍معصومه.ن
#تولدت مبارک و حدس زدم از این سبک موسیقی خوشت بیاد❤
تولدت مبارک باشه بانو!:aiwan_light_give_heart2:
چه روز زیبایی هم به دنیا اومدی... درست مثل اسم قشنگت!
تو لایق بهترینها هستی، برات بهترینها رو میخوام و آرزو میکنم آرزوهای قشنگت، تبدیل به خاطرههای به یادماندنی بشند.مشاهده فایلپیوست 86634
سلام و اینکه تیتیتنینسننسنسننسمسمثم من واقعا نمیتونم این حجم از زیبایی رو هضم کنممممم???
و این رو اول بگم که من داشتم نقشه قهر میکشیدم اما ار طرفی چون تو پیوی مریم یه سری اتفاقات راجبه تبریک تولد افتاد گفتم یکم حرفهای تر پیش برم مریم فکر نکنه دو قطبیم? (غلط املایی داره؟ مهم نیست دیگه عادت کنید مخصوصا الان که از شدت ذوق نینینیننینیننینقنتیتقتثت)
این عکس....?
و متنش...? متنش متنش متنش یننینیننینسنسن واقعا متنش تینینثننیتی?? فکر کنم اینو پایین اون عکسه که یه دختره نشسته تو یه جای عجیب و زیبا گفتم?? و مرسییییی @آلـبـالــو واقعا خیلی قشنگه تو قلبم برای همیشه نگهش میدارم??????????
حورای عزیزم ?
اول اینکه قبل از اینکه موزیک و ویس و رادیو مریم رو گوش بدی باید بگم که کسی چیزی نزده، نگران نشی فقط زیادی خوشحالیم از تولدت...
اینو گوش بده و بعد برو ادامه رو بخون:
درسته?
ولی واقعا اینم تو پرانتز بگم ک با اس ام است داشتم به آغو*ش مرگ میشتافتم مخصوصا وقتی که مریمم زنگ زده بود و همه چیز اونجایی شاعرانه تر میشه که داشتم تست جغرافی درس زیبایی که عاشقانه میپرستمش رو میزدم?? ولیییی من هنوز منتظرم بگی از چی ناراحت شدیاااااااااا??????
امروز در 09:42
جدید
خب..خب...خب.... @حوسار
بالاخره ۲ آذر شد و به دنیا اومدی?
??تولدت مبارککککککک??
یادمه قبلا گفته بودی این موقعها به دنیا اومدی!
(وی قصد ست کردن تبریک با زمان به دنیا اومدن را دارد?)
اصلا انقدر خوشحالم از تولدت که نمیدونم چی باید بگم?
بگم چقدر خوبی؟!
?خب اینو که دیگه همه میدونن?
بگم چقدر مهربونی؟!
?اینم میدونن?
بگم چقدر دوست داشتنیای؟!
?متاسفانه/خوشبختانه بازم میدونن?
من فقط میتونم بگم چقدر خوشحالم از بودن باهات و چقدر دوستت دارم!??
??تولدت بازم مبارکاااا باشه?? با اینکه مبارک هست
«اسم تاپیک به یاد ابتداییه، همون سالای اول»
وای آره?? من اینطوری بودم خدا الان کی حال داره بره تبلیغ اه کاش این کارو نمیکردم عجب گیری افتادم اصن باید برم و آنلاین نشم چون حوصله تبلیغ ندارم و از طرفی اگه تبلیغ کنم کسی نیاد باید بلاکش کنم و خب بعدش پیامت رو دیدم تو تاپیکه و دیگه اصن مهم نبود تبلیغ و این چیزا??? ولی خیلی زیبا بود و واقعا هنور اون لحظه رو یادمه?? کلا ایده های خاص مال شماست خانم آرامیس?✌?
اصنم نبود و دیگه این حرف رو نزن?????
تازه کلی بزرگ شدیم اون موقع و قوی تر از همیشه (وای من واقعا نمیتونم جمله هامو کامل کنم از شدت سکته و تشنجهای پی در پی) ولی مهم نبود چه اتفاقی افتاد چون تو همون دوران بود که ما تونستیم هم رو بشناسیم و مهم تر از همه اینکه باهم تجربش کردیم و کنار هم بودیم?
@.:مریــم:. مریم?????? واقعا رادیو مریم از موردعلاقه ترین های منه??? شاید باورت نشه ولی من هنوزم امتحان دارم??? خیلی قشنگ بود مرسی و خیلی خندیدم و گریه کردم باهاش???????????? و مرسی بعد این همه مدت رادیو مریم ضبط کردی و این لطف رو به من تمام گذشتگان و آیندگان و حالیان کردی بااینکه میدونم زیاد وقتش رو نداشتی?????????????????????? وای لین...???? اهان اون یارو پارمنیدس? منطورشو اشتباه فهمیده بودم راستی و میام برات توصیح میدم?? ولی من هنوز باورم نمیشه infp باشی و هنوزم در اندر احوالات پاییزیم?????? حالا فیک رو تموم کردی؟? وستستستست میخونمش من ممکنه دیر به قولام عمل کنم و ممکنه قرن ها طول بکشه اما عمل میکنم???? وای مرسی واقعا کلی زیاد هر ثانیه اش برای من کلی ارزش داشت و مرسی??????????????????
این اهنگ....
این آهنگ جز خانواده منه... و هیچوقت ازش خسته نمیشم و کلی باهاش خاطره دارم
این آهنگ از زیباترین اتفاقات زندگی منه???????? مخصوصا اینکه الان یکی رو پیدا کردم که خیلی شبیه جورج مایکله ولی سبک موسیقیش فرق داره?? و نگین خیلی ممنونم که بین این همه درس فایل رو ضبط کردی و خیلیییی قشنگ بود????? آنشرلی از زیباترین چیزهاییه که دیدم و واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم و صداتم خیلی خوب و زیبااااااست???????❤?????????❤❤
او و دوستانش... این آهنگ =)))
به صورت جدی اولین بار سر این آهنگ باهم آشنا شدیم و این آهنگ همیشه منو یاد تو میندازه =)) میخوام این بار بعد تمام تجربههایی که داشتیم بگم : کوه باش و دل نبند... رود باش اما بمون... اشک شو اما نه تو غم... تو اوج خنده... یادت نره قولتو... نشه چیزی خسته کنه تو رو... یادت نره زندگی... یه وقت یادت نره زندهای
ممنون??
خیلی ممنونم از همتون ??????? @Dr.G.Aramis@"مبینـامـ"@.:مریــم:.@آلـبـالــو@نگین قاسم پور
و گیسو خیلی ممنونم
هم برای تاپیک و هم برای حضورت تو زندگیم?? واقعا خوشحالم باهات آشنا شدم و خیلی خوشحالم این دوستی قراره ادامه پیدا کنه?? ممنون و تشکر فراواااااان و بهتره این پیام رو با این جمله زیبا تموم کنم "تستستنسنسننسنصممثممثمسممسمسنمثمسنتیایایهتثنثنمصمنثتقایتتیتسننثنثنثنیتتیتیتتس"
@.:مریــم:. مریم?????? واقعا رادیو مریم از موردعلاقه ترین های منه??? شاید باورت نشه ولی من هنوزم امتحان دارم??? خیلی قشنگ بود مرسی و خیلی خندیدم و گریه کردم باهاش???????????? و مرسی بعد این همه مدت رادیو مریم ضبط کردی و این لطف رو به من تمام گذشتگان و آیندگان و حالیان کردی بااینکه میدونم زیاد وقتش رو نداشتی?????????????????????? وای لین...???? اهان اون یارو پارمنیدس? منطورشو اشتباه فهمیده بودم راستی و میام برات توصیح میدم?? ولی من هنوز باورم نمیشه infp باشی و هنوزم در اندر احوالات پاییزیم?????? حالا فیک رو تموم کردی؟? وستستستست میخونمش من ممکنه دیر به قولام عمل کنم و ممکنه قرن ها طول بکشه اما عمل میکنم???? وای مرسی واقعا کلی زیاد هر ثانیه اش برای من کلی ارزش داشت و مرسی??????????????????
من حرفم نمیاد خب?❣?
نه هنوز تمومش نکردم????
من دارم برات کلاس میذارم که بتونی با فضاش اشنا شی بخونیش??
واقعا آی ان اف پی ام...و خیلی خاص و خوشبختم??
ممنون که امروز دنیا اومدی و باعث شدی باز رادیو مریم بگیرم وقتی عاشق خودم و خلاقیتم و صدامم، راستش توی دوبلری خیلی استعداد دارم اینو کشف کردم و البته استندآپ کمدین خوبی می شم. خوشحالم دوست داشتید شما هم.
مشاهده فایلپیوست 86623تـــــــــــــولـــــــــــــــدت مــــــــــــبــــــــــــآرکـــــــــــــــــــ?
(جیغ) امروز بهترین روزه تولد مهربون ترین و عزیزترین و آروم ترین و دوست داستنی ترین دوستیه که تا حالا داشتم ?????????????مشاهده فایلپیوست 86627
خیلییییییی خیلیییییی خوشحالم
(ذوووق+جیغغغغ)
اخ اگه بدونی از صبح تا حالا چنقدهههه ذوق کردم برا اینکه تولدته ????????????????????مشاهده فایلپیوست 86628
ای جوووونم تولدت مبارک فرشتهی زمینی مشاهده فایلپیوست 86629
خب مهربون، مهربونا عزیزدل خودم
تولدت مبارک انشالله 1234567890عمرررررر کنی همهاشم با خوبی و خوشی و لذ*ت و موفقیت سپری کنی و اوم نمیدونم چی دارم میگم چون خیلی خوشحالم خلاصه ی کلامم اینکه
همیشه خوشحال و موفق باشی
بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیزم ??????????
خیلی دوست دارییییممممممم حوری گلبممممممم
???
?❤??ولدت خیلی خیلی مبارک بازم??❤?
ببخشید بابت کل قضیه این تاپیک?❤
ادم روز تولدش دوست داره از ساعت 12 شب تبریک بشنوه و ما گذاشتیم این ساعت!
در هر صورت امیدوارم سوپرایز شده باشی و ضایع بازی درنیاورده باشیم?❤
البته از قصد گذاشتیم این ساعتاااا?
بالاخره الان 12 ساعتت شده حورا کوچولو???
12 ساعت 17 ساله بودی?
چطور بود؟! خوش میگذره؟!?
البته حق داری به اندازه ما خوشحال نباشی،
چون نمیدونی خودت چی هستی و چه نقشی تو زندگیه هممون داری
کاری به کسی ندارم
اما تو زندگی من جز نقشای اصلی هستی!
اگه زندگیمو مثل اون رمانایی که میخونیم دراری?
تو همونی هستی که تو هر موقعیتی باشی دوستت دارم و میام پیشت? @حوسار تولدت پر تکرار
(نمیدونم چرا اما اصلا نمیشه اینارو تو پیوی گفت?)