حـــورا جـان?تـــو چـنـین خـوب چــرایی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام و اینکه تیتیتنینسننسنسننسمسمثم من واقعا نمی‌تونم این حجم از زیبایی رو هضم کنممممم???
و این رو اول بگم که من داشتم نقشه قهر می‌کشیدم اما ار طرفی چون تو پیوی مریم یه سری اتفاقات راجبه تبریک تولد افتاد گفتم یکم حرفه‌ای تر پیش برم مریم فکر نکنه دو قطبیم? (غلط املایی داره؟ مهم نیست دیگه عادت کنید مخصوصا الان که از شدت ذوق نینینیننینیننینقنتیتقتثت)

این عکس....?
و متنش...? متنش متنش متنش یننینیننینسنسن واقعا متنش تینینثننیتی?? فکر کنم اینو پایین اون عکسه که یه دختره نشسته تو یه جای عجیب و زیبا گفتم?? و مرسییییی @آلـبـالــو واقعا خیلی قشنگه تو قلبم برای همیشه نگهش میدارم??????????

چه زیبا????

درسته?
ولی واقعا اینم تو پرانتز بگم ک با اس ام است داشتم به آغو*ش مرگ میشتافتم مخصوصا وقتی که مریمم زنگ زده بود و همه چیز اونجایی شاعرانه تر میشه که داشتم تست جغرافی درس زیبایی که عاشقانه میپرستمش رو می‌زدم?? ولیییی من هنوز منتظرم بگی از چی ناراحت شدیاااااااااا??????

مرسی مبینا??(قلب سفید) @"مبینـامـ"

ویوسوتستستنسننسنست اون چیز سفیدا که آدم میذارن توش میبرن بیمارستان رو بیارید?????

???

هلو لاو =))
مبینااااا حساب نیست این خیلی قشنگهههههه??????????????? واقعا نمیدونمنینینسننینیننینسنسن?????????????????????????? منم دوستت دارم??? وای آقا بذارید گریه کنم????

منم خیلی زیاد??
وای بذارید زنده بمونم?????????????? اینارو آروم آروم بهم بگید??????????
وای آره?? من اینطوری بودم خدا الان کی حال داره بره تبلیغ اه کاش این کارو نمیکردم عجب گیری افتادم اصن باید برم و آنلاین نشم چون حوصله تبلیغ ندارم و از طرفی اگه تبلیغ کنم کسی نیاد باید بلاکش کنم و خب بعدش پیامت رو دیدم تو تاپیکه و‌ دیگه اصن مهم نبود تبلیغ و این چیزا??? ولی خیلی زیبا بود و واقعا هنور اون لحظه رو یادمه?? کلا ایده های خاص مال شماست خانم آرامیس?✌?

اصنم نبود و دیگه این حرف رو نزن?????
تازه کلی بزرگ شدیم اون موقع و قوی تر از همیشه (وای من واقعا نمیتونم جمله هامو کامل کنم از شدت سکته و تشنج‌های پی در پی) ولی مهم نبود چه اتفاقی افتاد چون تو همون دوران بود که ما تونستیم هم رو بشناسیم و مهم تر از همه اینکه باهم تجربش کردیم و کنار هم بودیم?

من هیچ وقت فراموش نمی کنم?????

وای گیسو تستستسننسنس و صدای قشنگش?????? مرسی یننسنسنسن وای یوتستستتستیتیتتثتس دستگاه اکسیژن بیارید فایده نداره????????

@.:مریــم:. مریم?????? واقعا رادیو مریم از موردعلاقه ترین های منه??? شاید باورت نشه ولی من هنوزم امتحان دارم??? خیلی قشنگ بود مرسی و خیلی خندیدم و گریه کردم باهاش???????????? و مرسی بعد این همه مدت رادیو مریم ضبط کردی و این لطف رو به من تمام گذشتگان و آیندگان و حالیان کردی بااینکه میدونم زیاد وقتش رو نداشتی?????????????????????? وای لین...???? اهان اون یارو پارمنیدس? منطورشو اشتباه فهمیده بودم راستی و میام برات توصیح میدم?? ولی من هنوز باورم نمیشه infp باشی و هنوزم در اندر احوالات پاییزیم?????? حالا فیک رو تموم کردی؟? وستستستست میخونمش من ممکنه دیر به قولام عمل کنم و ممکنه قرن ها طول بکشه اما عمل میکنم???? وای مرسی واقعا کلی زیاد هر ثانیه اش برای من کلی ارزش داشت و مرسی??????????????????

این اهنگ....
این آهنگ جز خانواده منه... و هیچوقت ازش خسته نمیشم و کلی باهاش خاطره دارم
این آهنگ از زیباترین اتفاقات زندگی منه???????? مخصوصا اینکه الان یکی رو پیدا کردم که خیلی شبیه جورج مایکله ولی سبک موسیقیش فرق داره?? و نگین خیلی ممنونم که بین این همه درس فایل رو ضبط کردی و خیلیییی قشنگ بود????? آنشرلی از زیباترین چیزهاییه که دیدم و واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم و صداتم خیلی خوب و زیبااااااست???????❤?????????❤❤

او و دوستانش... این آهنگ =)))
به صورت جدی اولین بار سر این آهنگ باهم آشنا شدیم و این آهنگ همیشه منو یاد تو میندازه =)) میخوام این بار بعد تمام تجربه‌هایی که داشتیم بگم : کوه باش و دل نبند... رود باش اما بمون... اشک شو اما نه تو غم... تو اوج خنده... یادت نره قولتو... نشه چیزی خسته کنه تو رو... یادت نره زندگی... یه وقت یادت نره زنده‌ای
ممنون??

خیلی ممنونم از همتون ???????
@Dr.G.Aramis @"مبینـامـ" @.:مریــم:. @آلـبـالــو @نگین قاسم پور
و گیسو خیلی ممنونم
هم برای تاپیک و هم برای حضورت تو زندگیم?? واقعا خوشحالم باهات آشنا شدم و خیلی خوشحالم این دوستی قراره ادامه پیدا کنه?? ممنون و تشکر فراواااااان و بهتره این پیام رو با این جمله زیبا تموم کنم "تستستنسنسننسنصممثممثمسممسمسنمثمسنتیایایهتثنثنمصمنثتقایتتیتسننثنثنثنیتتیتیتتس"
عزیززدلم ???
نمیدونی ک چه ذوقی دارم بهترینم مهربونم چقده خوبه ک باهات اشنا شدم و شدی دوست مهربونم???
هر وقت بهت نیاز داشتم اومدی و کمکم کردی و تنهام نذاشتی تو فوقالعاده ای حوری بهشتیم??
از چنلت پیداش کردم متن رو بدجور به دلم نشست ???خوشحالم ک دوسش داشتی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک ای زیـــــباااا???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 86631زیبای من!
شما آمدید؛ تا بارقه‌های نور از لابه لای ابرهای آذر بر زمین بتابد.
شما آمدید تا سرمای زمستان را گیراتر کنید...
شما چقدر شبیه آغو*ش‌های گرمید؛
و شبیه عطر سیب و پرتقال در هوای سرد.

✍معصومه.ن

#تولدت مبارک و حدس زدم از این سبک موسیقی خوشت بیاد❤
چه متن زیبایی???
ممنون??
آره واقعا خیلی قشنگه تشکر???
تولدت مبارک حورای عزیز ???
مرسی محدثه جان??
تولدت مبارک باشه بانو!:aiwan_light_give_heart2:
چه روز زیبایی هم به دنیا اومدی... درست مثل اسم قشنگت!
تو لایق بهترین‌ها هستی،‌ برات بهترین‌ها رو میخوام و آرزو میکنم آرزوهای قشنگت،‌ تبدیل به خاطره‌های به یادماندنی بشند.مشاهده فایل‌پیوست 86634
تشکر هیلدای عزیزم?????
ممنون??
تولدتون مبارک ??❤️
تشکر از شما صبا جان???
تولدت مبارک حورایی ^^
ببخشید یکم صدام خش داره فرصت نکردم گرم کنمش. تولدت مبارک قشنگم ??
[ لینک دانلود ]
آتریسااااااااااااااااا?????????? واقعا خیلی قشنگ بود مرسی???❤?? و اینکه ممنون ولی واقعا محتوای مفیدی نداره اکثر مواقع کاناله?? امیدوارم امتحاناتم عالی بدی???
تولدت مبارک حوراییی?
ویسم زیاد خوب نبود ولی خب..تو به بزرگی خودت ببخش?❤?
وای نگین خیلیم عالییی بود تشکر???????????
من حرفم نمیاد خب?❣?
نه هنوز تمومش نکردم????
من دارم برات کلاس میذارم که بتونی با فضاش اشنا شی بخونیش??
واقعا آی ان اف پی ام...و خیلی خاص و خوشبختم??
ممنون که امروز دنیا اومدی و باعث شدی باز رادیو مریم بگیرم وقتی عاشق خودم و خلاقیتم و صدامم، راستش توی دوبلری خیلی استعداد دارم اینو کشف کردم و البته استندآپ کمدین خوبی می شم. خوشحالم دوست داشتید شما هم.
مرسی? واقعا هم خیلی خاص و خوشبختی و خوشبخت تر افرادی هستن که تو توی زندگیشون هستی??? بله درسته استاد?? به نظر منم استعداد داری و بیا قبول کنیم از هر انگشتت یه هنر میباره?✌??
چرا بهت واکنش ناراحت و عصبانی دادن؟??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عزیززدلم ???
نمیدونی ک چه ذوقی دارم بهترینم مهربونم چقده خوبه ک باهات اشنا شدم و شدی دوست مهربونم???
هر وقت بهت نیاز داشتم اومدی و کمکم کردی و تنهام نذاشتی تو فوقالعاده ای حوری بهشتیم??
از چنلت پیداش کردم متن رو بدجور به دلم نشست ???خوشحالم ک دوسش داشتی
عزیزم??? تو فوق العاده تر??? مرسی و بوس به لپت???
سلام
تولدت مبارک
سلام
تشکر??
تولدت مبارک ای زیـــــباااا???
مرسی عزیزم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نخست سلام
بذار ابتدا حالمو بگم...
دیگر اینکه من از صبح ذوق فراوان همه برای این میلاد عو دیده بودم:) و ضمن ذوق، با خودم میگفتم حیف که من شما رو اصلا نمیشناسم...
دوس داشتم دست پر بیام منم:)...
ولی اصلا نمیدونستم شما چی دوس داری?
در کل این متن زشت و بی گل و بلبل صادقانه از آب در اومد...
ولی وقتی این همه ذوق رو میبینم‌، برات آرزو میکنم که همینطور دوست داشتنی بمونی! و هر روز درخشان تر از دیروز باشی...

امیدوارم سال بعد من هم بدونم شما چی دوس داری و این صوبتا!
آذرت شاداب!?
آرزوهات برآورده...
میلاد مبارک!?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وای مرسی عزیزم چه عکس زیبایی???? حرفتت پایان فایل خیلی قشنگ بود??
پ.ن : چرا شماها انقدر صداهاتون خوبه؟ @خدا این جهانیه که عادلانه‌ست؟??
نهههه براتووو قشنگگگ‌ترههه لامصببب؛_)))

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 86652خب خب
کلاغا (تاپیک) خبر رسوندن که تولد یکی از بهترین‌های انجمنه?
کسی که خیلی دوستش دارم، احترامی که براش قائلم با همه فرق داره ❤
یه جورایی الگوی منه? دوست دارم شبیه اون بشم و فقط بخاطر اون روز تلاش میکنم.
اون برای من منبعی از آرامشه، ساعت‌ها حرف زدن باهاش حتی کمی منو خسته نمی‌کنه
صبور بودنش برام دنیاییه
حرف زدنمون و گل و گیاهاش برای من یعنی لبخند.
من دوستش دارم، تا همیشه

مشاهده فایل‌پیوست 86653
حورا جونم، هدیه‌ی من
تولدتون به قدری مبارک که آسمان چراغونی بشه❤??????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حورا جانم تولدت مبارک، با آرزوی بهترین‌ها برات!
?❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین