تولدت مبارک داروین

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SHAHIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
روزای اول افتتاح انجمن ینفر بود به اسم داروین و از دوستای نزدیک معاوق سابق بود.خلاصه که من اصلا چشم دوستای این خانومو نداشتم.من همیشه میگفتم داروین یعنی چی .معنیش چی میشه اما هیچوقت فکر نمی‌کردم این داروین بشه بهترین رفیقم.آقا داروین توی تمام لحظات انجمن، دعوا ها ، شادی ها ، خنده ها و در سخت ترین لحظات کنار ما بودی و کنار بقیه دوستان کمک کردی تا به اینجا رسیدیم.همیشه ممنون زحماتت هستم و هیچوقت فراموش نخواهم کرد.خیلی ها اومدن و رفتن ، خیلی ها دوست بودن و الان فقط ازشون یه اسم باقی مونده.ممنون که تو هستی رفیق

سخته تولد رفیقتو از راه دور تبریک بگی ولی یه چیزایی مثل رفاقت فاصله توش تاثیری نداره .رفیقم تولدت مبارک .شاید فرصتی دست داد که برات جبران کنم شاید یه روزی .....تولدت مبارک رفیق جان
پی نوشت: کسایی که نمیدونن من و شاهین هردو شیرازی هستیم اما تا حالا همو از نزدیک ندیدیم.اینو گفتم تا بقیه هم بدون خیلی زشته واقعا (استیکر خنده)
تولدت مبارک شاین عزیز
آرزوهات برات خاطره‌شن، حال دلت همیشه خوب
بخاطر تاخیر عذر خواهی می‌کنم بالاخره خودت در جریان مشکلات هستی
زیاد طولانیش نمی‌کنم.بالاخره تاپیک تولد من و تو باید با بقیه فرق داشته باشه .​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزای اول افتتاح انجمن ینفر بود به اسم داروین و از دوستای نزدیک معاوق سابق بود.خلاصه که من اصلا چشم دوستای این خانومو نداشتم.من همیشه میگفتم داروین یعنی چی .معنیش چی میشه اما هیچوقت فکر نمی‌کردم این داروین بشه بهترین رفیقم.آقا داروین توی تمام لحظات انجمن، دعوا ها ، شادی ها ، خنده ها و در سخت ترین لحظات کنار ما بودی و کنار بقیه دوستان کمک کردی تا به اینجا رسیدیم.همیشه ممنون زحماتت هستم و هیچوقت فراموش نخواهم کرد.خیلی ها اومدن و رفتن ، خیلی ها دوست بودن و الان فقط ازشون یه اسم باقی مونده.ممنون که تو هستی رفیق

سخته تولد رفیقتو از راه دور تبریک بگی ولی یه چیزایی مثل رفاقت فاصله توش تاثیری نداره .رفیقم تولدت مبارک .شاید فرصتی دست داد که برات جبران کنم شاید یه روزی .....تولدت مبارک رفیق جان
پی نوشت: کسایی که نمیدونن من و شاهین هردو شیرازی هستیم اما تا حالا همو از نزدیک ندیدیم.اینو گفتم تا بقیه هم بدون خیلی زشته واقعا (استیکر خنده)
تولدت مبارک شاین عزیز
تو بعد این تاپیک شهید به حساب میای..خسته نباشی..
تولدت مبارک معاون?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون پرتکرار

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو بعد این تاپیک شهید به حساب میای..خسته نباشی..
تولدت مبارک معاون?
شاهین دیشب گفت توی تاپیک سال گذشته گفتی ازم متنفر بودی دیگ امسال نگی ها
اتفاقا گفتم یکم بخندیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

تولدت مبارک شاین عزیز
بخاطر تاخیر عذر خواهی می‌کنم بالاخره خودت در جریان مشکلات هستی
?ساچمه هام!
همشو خودت نوشتی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون مبارک باشه✨

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون خیلی مبارک‌! =) ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین