یک واقعیت آزار دهنده راجب خودت بگو؟ همه چیز درباره من آزار دهندهست?ولی بشتر رک بودنم
تو انجمن ازکی خوشت میاد از کی بدت میاد ؟ از کسی بدم نمیاد و از هیچکسم آنچنان خوشم نمیاد?
اگه یک روز بیدار شی وببینی جنسیتت تغییر کرده چیکار میکنی؟میرم دوباره تغییرش میدم(منکراتیش کردی)?
ایا شب ها عادت داری با عروسک بخوابی؟اگر تو میخوابی پس جواب منم بلهست?
اگه بفهمی دوستت با عشقت در ارتباط چیکار میکنی؟بهشون تبریک میگم و سعی میکنم کاری کنم زودتر بهم برسن(البته توی قبر)
اگه بخوای ی سفر عالی بری برای همسفر چه کسی رو انتخاب میکنی؟ خودم رو یا تو?
اگه قرار بود یه حیوان باشی کدومو انتخاب میکردی چرا؟ قورد
بدترین نمره ای ک دوران تحصیل گرفتی چند بوده چه درسی؟ ۱۸ زبان?
تا حالا رازی که دوستت بهت گفته رو فاش کردی؟ نه?
یکی از فانتزی هات رو تعریف کن؟ لولو بشم تو رو بخورم??
تا حالا تو نوشیدنی کسی تف کردی؟ تف تو ذاتت-_- حالم بد شد...نه
تا حالا توی خیابون لیز خوردی بقیه ببینن بخندن ؟واکنشت چی بود؟ اره، یه بار برف بود، بلند شدم خودم رو تکوندم
اگه تو ی جزیره حبس شی سه نفری که دلت میخواد اونجا باشن کیان؟ تو، بردیا، عمهت?
اگه بخوای ی کرم بخوری چجوری میپزیش؟ جر زنی نکن(داری حسابت رو میرسم) با قیر و نفت
اگه میتونستی نامرئی شب چیکار میکردی؟ میرفتم سر آلبوم بچگی پدرم? و روحانی رو هم قلقلک میدادم، لپاشم میکشیدم S2109. Gif
اگه فقط یه روز از عمرتون باقی مونده باشه چیکار میکنی؟ خودک*شی
اگه میتونستی تا اخر عمر یک سن ثابت داشته باشی چندسالگی بود؟ پنج سالگی
ترجیح میدی زشت وعاقل باشی یا خوشگل ونادان؟ هیچ کدوم، معمولی و تیزهوش
خجالت آور ترین کاری ک انجام دادی ؟ [BGCOLOR=rgb(26, 188, 156)]دیروز یه غلطی کردم[/BGCOLOR]
عجیب ترین چیزی که توی گوشیته چیه؟ [BGCOLOR=rgb(65, 168, 95)]آدرس نمایه تو?[/BGCOLOR]
تا حالا تو کلاس استفراغ کردی؟ [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]چندش-_- نه[/BGCOLOR]
اگه توی دستشویی عمومی شماره ۲انجام بدی واب قطع شه چیکار میکنی؟ [BGCOLOR=rgb(163, 143, 132)]همون کاری که تو میکنی[/BGCOLOR]
تا حالا غذای مونده مهمونا رو خوردی؟ [BGCOLOR=rgb(61, 142, 185)]نه?[/BGCOLOR]
تو سه کلمه خودتو تعریف کن. [BGCOLOR=rgb(71, 85, 119)]رک، عصبی، قوی[/BGCOLOR]
چه نیروه خارق العاده ای دوس داشتی که داشته باشی؟ [BGCOLOR=rgb(235, 107, 86)]کشتن مجازیها، مخصوصا تو[/BGCOLOR]
دوست داری تغییر جنسیت بدی چرا؟ [BGCOLOR=rgb(84, 172, 210)]نه، چون درکی از جنس مخالفم ندارم[/BGCOLOR]
اگه بخوای ی قانون تعیین کنی اون چیه ؟ [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]اعدام کسایی که ارسالی بالا دارن?[/BGCOLOR]
از ۱ تا ۱۰ به جذابیت خودت چه نمرهای میدی؟ [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]یازده[/BGCOLOR]
توی ۱ ساختمان در حال سوختن، چه کسی رو نجات نخواهی داد؟ [BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]کسی که به کمک احتیاج نداره??[/BGCOLOR]
آخرین کار غیرقانونی که انجام دادی چی بوده؟ [BGCOLOR=rgb(226, 80, 65)]همیشه در حال قانون شکنیم? یه طرفه رو مخالف رفتم[/BGCOLOR]
دست تو دماغت میکنی؟ [BGCOLOR=rgb(124, 112, 107)]نه[/BGCOLOR]
چندوقت ۱ بار حمام میری؟ [BGCOLOR=rgb(84, 172, 210)]روزی دوبار[/BGCOLOR]
تا به حال دفترچه خاطرات کس دیگهای رو خوندی؟ [BGCOLOR=rgb(147, 101, 184)]اره?[/BGCOLOR]
تا به حال عاشق معلمت شدی؟ [BGCOLOR=rgb(147, 101, 184)]نداشتم، نه[/BGCOLOR]
خجالتآورترین کاری که تا حالا انجام دادی چی بوده؟ [BGCOLOR=rgb(65, 168, 95)]دیروز یکی رو لو دادم[/BGCOLOR]
عجیبترین چیزی که توی گوشیته، چیه؟ [BGCOLOR=rgb(65, 168, 95)]تکراریه حاجی[/BGCOLOR]
تا حالا بدون دستمال دماغتو گرفتی؟ [BGCOLOR=rgb(84, 172, 210)]خون اومده اره[/BGCOLOR]
اگه الان هیستوری (History) لپتاپتو چک نماییم، از چه چیز بیش از تمام شرمنده خواهی شد؟ [BGCOLOR=rgb(184, 49, 47)]هیچی[/BGCOLOR]
تا حالا جلوی کسی که دوستش داری، لیز خوردی؟ [BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]نچ[/BGCOLOR]
بدترین تجربه عاشقانهتو تعریف کن. [BGCOLOR=rgb(84, 172, 210)]از دستش دادم[/BGCOLOR]
بیمعنیترین کاری که کردی برای جلب توجه، چی بوده؟ [BGCOLOR=rgb(235, 107, 86)]منت کشی[/BGCOLOR]
تا به حال ضرری به کسی زدی؟ [BGCOLOR=rgb(243, 121, 52)]اره?[/BGCOLOR]