بیا بریم سبزیارو پاک کنیم برات تعریف کنم چه شد که شوهر کردمتوی این نوع مسائل مزاحمت یعنی چی اصلا؟ من در حال مرگ بودم هم باید اینو در اسرع وقت اطلاع بدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بیا بریم سبزیارو پاک کنیم برات تعریف کنم چه شد که شوهر کردمتوی این نوع مسائل مزاحمت یعنی چی اصلا؟ من در حال مرگ بودم هم باید اینو در اسرع وقت اطلاع بدی
اوه تا دو دقیقه پیش نامزد بود الان شد شوهر؟ سرعتت رو دوست دارم واقعا.. حالا تعریف کن ببینمبیا بریم سبزیارو پاک کنیم برات تعریف کنم چه شد که شوهر کردم![]()
چیکار به سرعت من داری، شامو پختی؟ الان قوم الظالمین میان خونه چیزی نباشه من و تو رو میخورناوه تا دو دقیقه پیش نامزد بود الان شد شوهر؟ سرعتت رو دوست دارم واقعا.. حالا تعریف کن ببینم
رفته سر چهار راه دستمال بفروشه یکم پول دربیاره@Zizi کجایی پس؟ داری میای سبزیها رو هم همرات بیار
سرعتت از منم بیشتر شده اینقدر سبقت نگیرچیکار به سرعت من داری، شامو پختی؟ الان قوم الظالمین میان خونه چیزی نباشه من و تو رو میخورن
تو چرا نرفتی همراهش؟ تنهایی رفته؟ الان جواب حسینو چی بدم اخهرفته سر چهار راه دستمال بفروشه یکم پول دربیاره
من فقط یکی رو تور کردم تو چی که داری صید غیرقانونی میکنی؟سرعتت از منم بیشتر شده اینقدر سبقت نگیر
میدم ارامش @آرامـش بدو دختر شام چی شدیعنی شامم من باید درست کنم؟ امروز کل خونه رو تنهایی جمع کردم خستم
حسینم باهاشهتو چرا نرفتی همراهش؟ تنهایی رفته؟ الان جواب حسینو چی بدم اخه
به من ربطی نداره خودشون میان من تلاشی نمیکنم براشمن فقط یکی رو تور کردم تو چی که داری صید غیرقانونی میکنی؟
خدا خیرت بدهمیدم ارامش @آرامـش بدو دختر شام چی شد
خب خیالم راحت شد ولی باید خودم باهاش میرفتم حسین زیاد از بچم مراقبت نمیکنه بیتربیتحسینم باهاشه
یعنی صدا جیغ و دادتونو از دهمتری کوچه نشنوم باورم نمیشه اینجا خونهی ماست! گم میکنم مسیرو! والا!این سلیطه بازیا چیه؟
من نفهمیدم جلو تو رو بگیرم آرامشو یا ملیکا رو
چچچچ
@دل بَهــــآر
ماهور الان از دانشگاه بیاد دعواتون میکنه بتمرگین تو خونه
این وعده ها پوچ و پوشالی رو کی من دادم ؟یعنی صدا جیغ و دادتونو از دهمتری کوچه نشنوم باورم نمیشه اینجا خونهی ماست! گم میکنم مسیرو! والا!
@شرقیِ غمْگـین
اون فرداییکه قراره شام ما رو ببری بیرون کی از راه میرسه بزرگوار؟