مگه نوکر گیر آوردی خواهر2-28- داری میری قربون دستت دیکشنری من رو از رو لباسشویی بردار بیار.سارا دستت درد نکنه میشه تا داری میای یه لیوان اب بیاری
@Alin628
چرا که نه نفسم. مانتو شلوارت هم اتو میکشم._57--8- (وقتی این آبجیه رو زیادی دوست داری)میشه مقنعمو اتو کنی؟
@Alin628
اصلا به من چه -119- یه امروز مامانی خونه نیست همه چی انداختید گردن من. گناه من چیه خواهر بزرگتر شدم:buitre:@Alin628 چی شد پس این غذا؟ یه سوپم نمیتونی بپزی 4t_🙁
نچ :naughty2:نه بابا نوبته
@ماه تی تی بید -4---
اگه نباید برای خودم چیزی بخرم پس شستن ظرفا با خودت 7AA3E9E4CC@@ماه تی تی برو از سوپری سر کوچه ماکارونی سوپی بخر.
برگشتی نبینم برا دستمزدت چیپس و لواشک خریدیا-119-. اینجا کسی گشنهش باشه فقط لقمه نون پنیر.
بیا برو بشور بچه نوبتته چطور نوبت من باشه من باید بشورم برا شما نچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نچ :naughty2:
اااا اینطوریاسسسسسس؟؟؟باشههههههههمگه نوکر گیر آوردی خواهر2-28- داری میری قربون دستت دیکشنری من رو از رو لباسشویی بردار بیار.
کارام تموم بشن می شورم ولی معلوم نیست کِی😊بیا برو بشور بچه نوبتته چطور نوبت من باشه من باید بشورم برا شما نچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی دلم سوخت 🥺 باشه برات گردو هم میذارم لای لقمهاگه نباید برای خودم چیزی بخرم پس شستن ظرفا با خودت 7AA3E9E4CC
کار زیاد برام ضرر داره فشارم میوفته 10t_🙁
فردا امتحان دارم خواهررر خوبه برم مدرسه بعد زنگ بزنن بگن حالم خوب نیست؟ خوبه برم بیمارستان سوزن و سرم بزنم14t_🙁
مامان خودش در جریانه :naughty2:اااا اینطوریاسسسسسس؟؟؟باشهههههههه
اگه به مامان نگفتم اون روز داشتی با کی حرف میزدیییییییی
دست شوما درد نکنه💔الهی دلم سوخت 🥺 باشه برات گردو هم میذارم لای لقمه
مامان خودش در جریانه :naughty2:
زود تند سریع بگو چیپس من کجاست ؟ @ماه تی تیدست شوما درد نکنه💔
آخه چقدر به فکرر منیییییی چقدر مهربونییی😂💔
@"zhina" من که ظرفارو شستم ولی این ظلمو یادم می مونه10t_🙁
@جانان آروم میری آروم میای حواسم بهت هست خوشگله-2-37-
این ایموجی جدیدا رو از کجا میاری یاد بده😂کارام تموم بشن می شورم ولی معلوم نیست کِی😊
اگه می تونی تا اون موقع صبر کنی مشکلی نیست
شما می شوری پنج تا بشقاب مجروح تحویل میدی:kiss:
چیپس؟ :comp4: