آ آســرِه¡آســرِه¡ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,796 پسندها پسندها 1,882 امتیازها امتیازها 273 سکه 53 2/2/24 #21 Limoo گفت: گزینه هفت هست اونی که میگی. ۷ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه.
Limoo گفت: گزینه هفت هست اونی که میگی. ۷ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه.
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/2/24 #22 Narges_7 گفت: نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه غیر ممکنه. اگر ممکن بود شاید فقط تنهاش میزاشتم و خودم بدون چتر به راهم ادامه میدادم...
Narges_7 گفت: نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه غیر ممکنه. اگر ممکن بود شاید فقط تنهاش میزاشتم و خودم بدون چتر به راهم ادامه میدادم...
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 931 پسندها پسندها 2,579 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,047 2/2/24 #23 گزینه پنج طولانی بود حال نداشتم تایپ کنم