آ آســرِه¡آســرِه¡ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,762 پسندها پسندها 1,930 امتیازها امتیازها 273 سکه 102 2/2/24 #21 Limoo گفت: گزینه هفت هست اونی که میگی. ۷ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه.
Limoo گفت: گزینه هفت هست اونی که میگی. ۷ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه.
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 397 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/2/24 #22 Narges_7 گفت: نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه غیر ممکنه. اگر ممکن بود شاید فقط تنهاش میزاشتم و خودم بدون چتر به راهم ادامه میدادم...
Narges_7 گفت: نه ما میدوییم. قدم نمیزنیم. یه موقعی گزینهی دو هم ممکنه. کلیک کنید تا گسترش یابد... نه غیر ممکنه. اگر ممکن بود شاید فقط تنهاش میزاشتم و خودم بدون چتر به راهم ادامه میدادم...
دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است. مدیر ارشد ادبیات+مدیررسمی تالارنظارت پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه تدوینگر تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـم مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 4,731 پسندها پسندها 11,365 امتیازها امتیازها 573 سکه 5,238 2/2/24 #23 گزینه پنج طولانی بود حال نداشتم تایپ کنم