عااااااااااااااا پ چی فکر کردی راجب مدیر تالار نویسندگانتو واسه دلیما تاپیک گفتگو داشتی و من هیجاناتم رو تو نمایه و چت باکس خالی میکردمممممممم

این رمانا از دست من در نمیرن

عااااااااااااااا پ چی فکر کردی راجب مدیر تالار نویسندگانتو واسه دلیما تاپیک گفتگو داشتی و من هیجاناتم رو تو نمایه و چت باکس خالی میکردمممممممم
میگن که: خاطرات شَماااااال محاله یادوم برهههههاون بلیطها چی میگننننننننن
رنگ نوشتار پارت؟ نفهمیدم..گمونم رنگ نوشتار این پارت متفاوته...کلا قالب بندیو حذف کن از نو اوکیش کن.
بنده خدا پیوند نازم... میگم این بچه رو درست توصیف کردم؟پسره نکبتتتتتفقط خوب شدی؟؟؟ نمیری یه وقت
![]()
باید برم ازش یاد بگیرم پیچوندنم داغونهاییی آدییییی ایییی نفلههههه...خوب میپیچونه![]()
اگه نوبادی باشههه چییی؟ واای برگامممیعنی نگیننن یعنی نگیییین خو زن کناریش کی بووود؟؟؟ننه برگاااااممم نکنه اون دختره نوبادیه؟؟![]()
بخدا اینجا انقدر خالی بود افسردگی میگرفتم. خداروشکر یاسمن به دادش رسیدتو واسه دلیما تاپیک گفتگو داشتی و من هیجاناتم رو تو نمایه و چت باکس خالی میکردمممممممم
بلیطها خیلی چیزا میگن... بلیطا... واای چقدر اینجا مکان خطرناکیه. نزدیک بود اسپویل کنم... @یاسمن بهادری این تالار طلسم ملسم نداره؟اون بلیطها چی میگننننننننن
بخدا خوندنش یه ساعت طول میکشه ولی نوشتنش یه ماهآخ مادر....چرا تموم شد؟؟؟![]()
بابا من چیکار کنم فامیل روسا همه اجق وجقه.. میذاشتم اموزوروف یا بوریسوویچ؟آدونیس چورگان...مثل اینه بگی غضنفر تهرانی![]()
مگه نگفتم غیبش زد؟ گفتم رفت آشپزخونه؟ عههه برم ویر بزنممممولی نگین...وقتی عرفان گوش آدیو گرفت پشت سرش اومدن خونه...عرفان وقتی اومد تو خونه مستقیم رفت اشپزخونه...بعدم اومدو پانسمان کرد...بعدم که بلافاصله رفتن بیرون! الان سوال من اینه گوشی آدی چطور رفت اتاق طبقه دوم؟ با عقلم جور در نمیااااد![]()
میگم من خیلی تصوری از پیوند ندارم. فقط میدونم موهاش فره. آدونیس و دوستش رو هنوز بهتر میدونم چه شکلیاند.بنده خدا پیوند نازم... میگم این بچه رو درست توصیف کردم؟
خب پس حدس میزدم زیاد رو توصیف پیوند کار نکردم... جبرانش میکنم. توصیفای ظاهر باید یه هر از گاهی باز بیان تا یادآوری بشن. شاید بهتره تاپیک عکس شخصیت بزنم.میگم من خیلی تصوری از پیوند ندارم. فقط میدونم موهاش فره. آدونیس و دوستش رو هنوز بهتر میدونم چه شکلیاند.
مثلا یادم نمیاد چشماش چه رنگی بودالبته فکر کنم یه جا گفته بودی ولی الان یادم نیست.
آخو وااااخرنگ نوشتار پارت؟ نفهمیدم..
قربونت برم گلیییی ناظر که شمایی نمیای ایرادها رو بگی دلیمای قشنگم همیشه تو نظارت مظلوم واقع میشه![]()
درست؟؟ فوقالعادسسسسبنده خدا پیوند نازم... میگم این بچه رو درست توصیف کردم؟
تففف بیا پیش خووودددمباید برم ازش یاد بگیرم پیچوندنم داغونه![]()