گپ و گفت گفت و گوی رمان | دلیما

تو واسه دلیما تاپیک گفتگو داشتی و من هیجاناتم رو تو نمایه و چت باکس خالی می‌کردمممممممم
عااااااااااااااا پ چی فکر کردی راجب مدیر تالار نویسندگان -2-28-{}"
این رمانا از دست من در نمیرن odat_et3d_jc_ghey

آخ مادر....چرا تموم شد؟؟؟ e03627_25hh2y-154fs232528

آدونیس چورگان...مثل اینه بگی غضنفر تهرانی-2-35-biggrin_"

ولی نگین...وقتی عرفان گوش آدیو گرفت پشت سرش اومدن خونه...عرفان وقتی اومد تو خونه مستقیم رفت اشپزخونه...بعدم اومدو پانسمان کرد...بعدم که بلافاصله رفتن بیرون! الان سوال من اینه گوشی آدی چطور رفت اتاق طبقه دوم؟ با عقلم جور در نمیااااد e03627_25hh2y-154fs232528

اون بلیط‌ها چی میگننننننننن

گمونم رنگ نوشتار این پارت متفاوته...کلا قالب بندیو حذف کن از نو اوکیش کن.
رنگ نوشتار پارت؟ نفهمیدم..
قربونت برم گلیییی ناظر که شمایی نمیای ایرادها رو بگی دلیمای قشنگم همیشه تو نظارت مظلوم واقع میشهe03627_25hh2y-154fs232528

پسره نکبتتتتتmad2\{}|"فقط خوب شدی؟؟؟ نمیری یه وقت3in_sisi3
بنده خدا پیوند نازم... میگم این بچه رو درست توصیف کردم؟

اییی آدییییی ایییی نفلههههه...خوب میپیچونه:rolleyes::cautious:
باید برم ازش یاد بگیرم پیچوندنم داغونه😂🤣

یعنی نگیننن یعنی نگیییین خو زن کناریش کی بووود؟؟؟ننه برگاااااممم نکنه اون دختره نوبادیه؟؟3in_sisi3
اگه نوبادی باشههه چییی؟ واای برگاممم
(جهت فاز دادن بیشتر)

تو واسه دلیما تاپیک گفتگو داشتی و من هیجاناتم رو تو نمایه و چت باکس خالی می‌کردمممممممم
بخدا این‌جا انقدر خالی بود افسردگی می‌گرفتم. خداروشکر یاسمن به دادش رسید😂😂

اون بلیط‌ها چی میگننننننننن
بلیط‌ها خیلی چیزا میگن... بلیطا... واای چقدر این‌جا مکان خطرناکیه. نزدیک بود اسپویل کنم... @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. این تالار طلسم ملسم نداره؟3in_sisi3

آخ مادر....چرا تموم شد؟؟؟ e03627_25hh2y-154fs232528
بخدا خوندنش یه ساعت طول می‌کشه ولی نوشتنش یه ماهe03627_25hh2y-154fs232528
آدونیس چورگان...مثل اینه بگی غضنفر تهرانی-2-35-biggrin_"
بابا من چی‌کار کنم فامیل روسا همه اجق وجقه.. میذاشتم اموزوروف یا بوریسوویچ؟
حداقل فهمیدید باباش روسه😂😂

ولی نگین...وقتی عرفان گوش آدیو گرفت پشت سرش اومدن خونه...عرفان وقتی اومد تو خونه مستقیم رفت اشپزخونه...بعدم اومدو پانسمان کرد...بعدم که بلافاصله رفتن بیرون! الان سوال من اینه گوشی آدی چطور رفت اتاق طبقه دوم؟ با عقلم جور در نمیااااد e03627_25hh2y-154fs232528
مگه نگفتم غیبش زد؟ گفتم رفت آشپزخونه؟ عههه برم ویر بزنمممم

میگم من خیلی تصوری از پیوند ندارم. فقط می‌دونم موهاش فره. آدونیس و دوستش رو هنوز بهتر می‌دونم چه شکلی‌اند.
مثلا یادم نمیاد چشماش چه رنگی بود 🙁 البته فکر کنم یه جا گفته بودی ولی الان یادم نیست.

میگم من خیلی تصوری از پیوند ندارم. فقط می‌دونم موهاش فره. آدونیس و دوستش رو هنوز بهتر می‌دونم چه شکلی‌اند.
مثلا یادم نمیاد چشماش چه رنگی بود 🙁 البته فکر کنم یه جا گفته بودی ولی الان یادم نیست.
خب پس حدس می‌زدم زیاد رو توصیف پیوند کار نکردم... جبرانش می‌کنم. توصیفای ظاهر باید یه هر از گاهی باز بیان تا یادآوری بشن. شاید بهتره تاپیک عکس شخصیت بزنم.

رنگ نوشتار پارت؟ نفهمیدم..
قربونت برم گلیییی ناظر که شمایی نمیای ایرادها رو بگی دلیمای قشنگم همیشه تو نظارت مظلوم واقع میشهe03627_25hh2y-154fs232528
آخو وااااخ
درست؟؟ فوق‌العادسسسس
باید برم ازش یاد بگیرم پیچوندنم داغونه😂🤣
تففف بیا پیش خووودددم

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Gemma
عقب
بالا پایین