سونی شایعه نویس ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,069 پسندها پسندها 15,828 امتیازها امتیازها 598 سکه 4,316 دوشنبه ساعت 12:23 #51 نمیدونم حدیثه خانم گفت: چون تگ کنت خرابه خودم جواب میدم و جواب هم خودمم کلیک کنید تا گسترش یابد... گوشت وقتی خوردنیه چرا پس میپزیمش؟ @یمنایمنا عضو تأیید شده است.
نمیدونم حدیثه خانم گفت: چون تگ کنت خرابه خودم جواب میدم و جواب هم خودمم کلیک کنید تا گسترش یابد... گوشت وقتی خوردنیه چرا پس میپزیمش؟ @یمنایمنا عضو تأیید شده است.
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 10,127 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,336 دوشنبه ساعت 13:13 #52 سمانه گفت: گورخر اول سفیدبوده بعدخط خطی سیاه شده یا اول سیاه بوده بعدخط خطی سفیدشده؟ @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... همزمان بوده اول مرغ بوده تخم مرغ؟ @دایی رسول
سمانه گفت: گورخر اول سفیدبوده بعدخط خطی سیاه شده یا اول سیاه بوده بعدخط خطی سفیدشده؟ @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... همزمان بوده اول مرغ بوده تخم مرغ؟ @دایی رسول
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار فعال خلاقیت وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,142 پسندها پسندها 4,716 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,947 دوشنبه ساعت 15:07 #53 سونی گفت: نمیدونم گوشت وقتی خوردنیه چرا پس میپزیمش؟ @یمنایمنا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... چون بدون تو نمیتونه زندگی کنه برنجِ مزرعه رو کجا میکارن؟ @Tiam.R آخرین ویرایش: دوشنبه ساعت 16:16
سونی گفت: نمیدونم گوشت وقتی خوردنیه چرا پس میپزیمش؟ @یمنایمنا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... چون بدون تو نمیتونه زندگی کنه برنجِ مزرعه رو کجا میکارن؟ @Tiam.R
دایی رسول کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 42 پسندها پسندها 435 امتیازها امتیازها 53 سکه 211 چهارشنبه ساعت 21:36 #54 سارا مرتضوی گفت: همزمان بوده اول مرغ بوده تخم مرغ؟ @دایی رسول کلیک کنید تا گسترش یابد... قطعاا مرغ! علم ثروته یا بهتر؟ @سارا مرتضوی
سارا مرتضوی گفت: همزمان بوده اول مرغ بوده تخم مرغ؟ @دایی رسول کلیک کنید تا گسترش یابد... قطعاا مرغ! علم ثروته یا بهتر؟ @سارا مرتضوی
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 10,127 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,336 چهارشنبه ساعت 21:38 #55 دایی رسول گفت: قطعاا مرغ! علم ثروته یا بهتر؟ @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... خود جمله فقط ثروت همه چیزه بقیه اش باد هواست اگه یه روز یه پنگوئن با کراوات بیاد دم در خونت و بگه "من مدیر ساختمون جدیدم"، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ @PerS!aN
دایی رسول گفت: قطعاا مرغ! علم ثروته یا بهتر؟ @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... خود جمله فقط ثروت همه چیزه بقیه اش باد هواست اگه یه روز یه پنگوئن با کراوات بیاد دم در خونت و بگه "من مدیر ساختمون جدیدم"، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ @PerS!aN
PerS!aN کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,686 پسندها پسندها 3,151 امتیازها امتیازها 245 سکه 347 چهارشنبه ساعت 23:04 #56 سارا مرتضوی گفت: خود جمله فقط ثروت همه چیزه بقیه اش باد هواست اگه یه روز یه پنگوئن با کراوات بیاد دم در خونت و بگه "من مدیر ساختمون جدیدم"، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... خانمت برات کروات بسته؟ چرا سارا مرتضوی منو این تاپیک تک کرده؟ @Tiam.R
سارا مرتضوی گفت: خود جمله فقط ثروت همه چیزه بقیه اش باد هواست اگه یه روز یه پنگوئن با کراوات بیاد دم در خونت و بگه "من مدیر ساختمون جدیدم"، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... خانمت برات کروات بسته؟ چرا سارا مرتضوی منو این تاپیک تک کرده؟ @Tiam.R
Tiam.R مدیر آز نظارت+ ادبیات+آزمایشی(طراح وبتون،تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادریبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,938 پسندها پسندها 5,878 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,513 چهارشنبه ساعت 23:09 #57 PerS!aN گفت: خانمت برات کروات بسته؟ چرا سارا مرتضوی منو این تاپیک تک کرده؟ @Tiam.R کلیک کنید تا گسترش یابد... چون میخواد بهت بهمونه باید زن بگیری؟ @سونی چرا پرشین این سوالو از من کرده
PerS!aN گفت: خانمت برات کروات بسته؟ چرا سارا مرتضوی منو این تاپیک تک کرده؟ @Tiam.R کلیک کنید تا گسترش یابد... چون میخواد بهت بهمونه باید زن بگیری؟ @سونی چرا پرشین این سوالو از من کرده
سونی شایعه نویس ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,069 پسندها پسندها 15,828 امتیازها امتیازها 598 سکه 4,316 پنجشنبه ساعت 18:13 #58 Tiam.R گفت: چون میخواد بهت بهمونه باید زن بگیری؟ @سونی چرا پرشین این سوالو از من کرده کلیک کنید تا گسترش یابد... چون مدلشه (چه سوالایی میکنین به والله:/) @Tiam.R چرا تو همچین سوالی از من میکنی؟!!
Tiam.R گفت: چون میخواد بهت بهمونه باید زن بگیری؟ @سونی چرا پرشین این سوالو از من کرده کلیک کنید تا گسترش یابد... چون مدلشه (چه سوالایی میکنین به والله:/) @Tiam.R چرا تو همچین سوالی از من میکنی؟!!
Tiam.R مدیر آز نظارت+ ادبیات+آزمایشی(طراح وبتون،تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادریبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,938 پسندها پسندها 5,878 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,513 پنجشنبه ساعت 18:49 #59 چون بیکارم @PerS!aN جوابتو گرفتی؟
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,556 پسندها پسندها 10,127 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,336 پنجشنبه ساعت 19:08 #60 Tiam.R گفت: چون بیکارم @PerS!aN جوابتو گرفتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خودش بیاد جواب بده اینم جواب بده @PerS!aN اگه یه فیل تصمیم بگیره قایمموشک بازی کنه و بره بالای درخت، اون موقع چرا هیچکی نمیتونه پیداش کنه؟
Tiam.R گفت: چون بیکارم @PerS!aN جوابتو گرفتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خودش بیاد جواب بده اینم جواب بده @PerS!aN اگه یه فیل تصمیم بگیره قایمموشک بازی کنه و بره بالای درخت، اون موقع چرا هیچکی نمیتونه پیداش کنه؟