سعی میکنم راهمو ازش جدا کنم دوری میکنم یه جوراییخودم لباس میپوشم تا دمه در واحد نرسیده، جلوم وایساده تا ببره
اگه کسی قدردان زحمتات نباشه ، چه میکنی؟
اگ یه روز به اون چیزی ک میخوایی برسی چیکار میکنی به همه چیزا منظورمه
سعی میکنم راهمو ازش جدا کنم دوری میکنم یه جوراییخودم لباس میپوشم تا دمه در واحد نرسیده، جلوم وایساده تا ببره
اگه کسی قدردان زحمتات نباشه ، چه میکنی؟
خدا رو شکر میکنم ... سعی میکنم کمکی از دستم برمیاد انجام بدم تا نفرات بعدی این حس رو تجربه کننسعی میکنم راهمو ازش جدا کنم دوری میکنم یه جورایی
اگ یه روز به اون چیزی ک میخوایی برسی چیکار میکنی به همه چیزا منظورمه
مشکل از خودشه بنده خدا درگیری دارهخدا رو شکر میکنم ... سعی میکنم کمکی از دستم برمیاد انجام بدم تا نفرات بعدی این حس رو تجربه کنن
اگه به کسی ابراز محبت کنی ، ولی سرد بخورد کنه ، چ میکنی؟
اینم باز مشکل خودشه مسکن کم بینی دارهولش میکنم
اگه تو یه جمعی یه نفر ناخواسته تحقیرت کنه چیکار میکنی
هیچ کاری نمیکنماینم باز مشکل خودشه مسکن کم بینی داره
اگه توی یه اداره زیرابتو بزنن
سعی میکنم جنبه طرفو از خیلی قبل تر بسنجم ببین تا چقد جنبه محبت داره اگ محبت زیادی بهش کنم رودل نمیکنه یه جورایی اگ ببینم جنبش پایینه کلن میکشم بیرون ازش و سعی میکنم محبت نکنم تا برخورد سردی نبینم ولی اگر هم ببینم ناراحت میشم جدی شاید تند برخورد کنم حتیخدا رو شکر میکنم ... سعی میکنم کمکی از دستم برمیاد انجام بدم تا نفرات بعدی این حس رو تجربه کنن
اگه به کسی ابراز محبت کنی ، ولی سرد بخورد کنه ، چ میکنی؟
اینو نتونستم جواب بدم چون پسرم تجربه نکردم تا حالا :/مشکل از خودشه بنده خدا درگیری داره
اگه شوهرت نیومد بگیره چی؟
خونه میخرمسعی میکنم جنبه طرفو از خیلی قبل تر بسنجم ببین تا چقد جنبه محبت داره اگ محبت زیادی بهش کنم رودل نمیکنه یه جورایی اگ ببینم جنبش پایینه کلن میکشم بیرون ازش و سعی میکنم محبت نکنم تا برخورد سردی نبینم ولی اگر هم ببینم ناراحت میشم جدی شاید تند برخورد کنم حتی
اگ برنده چندیدن ميليارد پول بشی چیکار میکنی باهاشون؟
اتفاقا بیشتر. بهت ربط داره چون اشغال تا رو باید بذاری دم دراینو نتونستم جواب بدم چون پسرم تجربه نکردم تا حالا :/