اخبار رسمی؛ رونمایی از گروه بندی جام جهانی 2026 / عکس

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
336
پسندها
پسندها
860
امتیازها
امتیازها
133
سکه
403
طرفداری | در مرکز کندی واقع در واشینگتن دی‌سی، پایتخت ایالات متحده، مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 برگزار شد. این مراسم از ساعت 20:30 به‌وقت تهران آغاز شد و طی آن، 42 تیمی که تاکنون صعودشان به جام جهانی قطعی شده است، به‌همراه 22 تیمی که قرار است از مسیر پلی‌آف برای تکمیل شش سهمیه باقی‌مانده رقابت کنند، با مسیر و رقبای خود در نخستین دوره 48 تیمی این تورنمنت آشنا شدند.

جام جهانی 2026 برای نخستین بار با حضور 48 تیم و به میزبانی مشترک ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد. همچنین در این مراسم، دونالد ترامپ نیز حضور داشت و جایزه صلح فیفا را دریافت کرد.​

گروه بندی جام جهانی 2026

مکزیک (میزبان)کانادا (میزبان)برزیلآمریکا (میزبان)آلمانهلندبلژیکاسپانیافرانسهآرژانتینپرتغالانگلیس
آفریقای جنوبیبرنده پلی آف اروپا 1مراکشپاراگوئهکوروسائوژاپنمصرکیپ وردسنگالالجزایرپلی آف بین‌قاره‌ای 1کرواسی
کره جنوبیقطرهائیتیاسترالیاساحل عاجبرنده پلی آف اروپا 2ایرانعربستانپلی‌آف بین‌قاره‌ی 2اتریشازبکستانغنا
برنده پلی‌آف اروپا 4سوئیساسکاتلندبرنده پلی آف اروپا 3اکوادورتونسنیوزیلنداروگوئهنروژاردنکلمبیاپاناما

گروه بندی کامل جام جهانی ۲۰۲۶

گروه بندی جام جهانی ۲۰۲۶

بازی‌های ایران در جام جهانی 2026

• بازی اول با نیوزیلند
  • بازی دوم با بلژیک
  • بازی سوم با مصر

آخرین ویرایش:
من دلم میخواست بیوفته با مکزیک Book

دیگه اگه واقعا صعود نکنن، باید هواپیماشون رو تو هوا بزنن

یعنی نابود میشه؟
والا کلا جمعش کنن سنگین تر به جا این مسخره بازیا به شعور مخاطب دارن توهین می کنم با این بازی های مسخره و استادیوم های داغون

عقب
بالا پایین