دیدن چهره دخترکسلام نگین جان خوبی بانو
من یکسری سوالات نوشتم ببخشید زیاد شد...
۱. امروز چه چیزی بهت انرژی داد؟
اولین مامان گفتنش۲. یک لحظه از دخترت که تو را لبخند زده، چی بود؟
خدابزرگه!۳. اگر بخوای یه نصیحت به خودت بدی، چی میگی؟
بافتنی۴. چه کاری امروز میتونه حالتو بهتر کنه؟
راستش هیچی۵. چه چیزی در آینده باعث امیدت میشه؟
دخترم:)۶. وقتی خستهای، چه چیزی تو را دوباره سر پا میکنه؟
هیچی۷. یه خاطره شیرین از گذشته که هنوز دلگرمت میکنه؟
با دخترم برم بیرون ولی هوا سرده!۸. اگر بخوای امروز یه کار خوب برای خودت انجام بدی، چی میکنه؟
موفقیت.۹. یه آرزوی کوچک برای امروزت که بهش فکر میکنی؟
نمیدونم هر موقع احساس تنهایی دارم اینقدر گریه میکنم تا خودم آروم میشم.۱۰. وقتی احساس تنهایی میکنی، چه چیزی تو را نگه میداره؟
صبر کن بعد از هر تاریکی روشناییِ!۱۱. یه جمله کوتاه که دوست داری همیشه به خودت یادآوری کنی؟
راستیش اینم هیچی.۱۲. چه چیزی در تو باعث میشه سختیها را پشت سر بذاری؟
بابت حضور دخترم۱۳. اگه بخوای امروز یه لحظه شکرگزاری داشته باشی، بابت چی خواهد بود؟
به خاطر گذشتهام، اره خیلی میخوام بخوابم و وقتی بیدار شدم فراموشی گرفته باشم.۱۴. چرا امروز ناراحتی؟ میخوای از این احساس رد بشی؟
فقط گریه و عکساش.۱۵. وقتی دلتنگ دخترت میشی، چه چیزی میتونه تو را آرام کند؟
بافتنی فقط ارومم میکنه.۱۶. یک کاری که میتونی برای خودت انجام بدهی تا کمی خوشحالتر شی چیه؟
هر چی فکر میکنم جوابی واسه این سوال پیدا نمیکنم.۱۷. از تجربه سخت مادر بودن، چه درس مهمی گرفتی که دیگران هم ازش یاد بگیرند؟
فقط خدا رو یاد میکنم چون نمیتونم خودمو نصیحت کنم.۱۸. اگر بخوای به خودت نصیحت کنی، چه چیزی به خودت میگی؟
امیدی واسه زندگی ندارم گفتم ک!۱۹. چه چیزی باعث میشه هنوز امید داشته باشی و ادامه بدی؟
هیچ...!چه کاری میتونی امروز انجام بدی تا فردات روشنتر باشه؟
هیچوقت به خاطر اینکه خوانوادت میگه این مرد خوبیه باهاش ازدواج کن، این کار و نکن!اگر بخواهی یک پیام با نصیحتی از طرف کسی که سختی به کسی که تجربه ای از ازدواج نداره بدی، چه میگی؟
تو قراره تا اخر عمر با اون فرد ازدواج کنی و باید خودت تصمیم به ازدواج بگیری.
مرسی که با حضورت خوشحالم کردی:)