صندلی داغ سری ۱۷۹ | (SINA)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع :)MAHAK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

:)MAHAK

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
ژورنالیست
تیم‌تعیین‌سطح
رمان‌خـور
3,774
پسندها
پسندها
25,490
امتیازها
امتیازها
903
سکه
3,096
«بسمه تعالی»
img_7b0cb5c0_1784750999.jpg

سری ۱۷۹ با حضور شاعر و کدبانوی مردمی جناب
@(SINA)

سلام بر آشپز معروف انجمن و همکار خودم Chador

۱.به حالت مودی و حسی آشپزی میکنی؟
۲.شده تاحالا بگی آشپزی مگه مال مرده؟
۳.شده برای یک مهمونی چیزی بپزی و خراب شه؟
۴.تا حالا شده از چیزایی که فکرش هم نمی‌کردی چیزی بپزی و خوب شده؟
۵.به عنوان یکی که آشپزی دوس داره بهم یک تکنیک خاص خودتو بگو.

سلام بر آشپز معروف انجمن و همکار خودم Chador

۱.به حالت مودی و حسی آشپزی میکنی؟
۲.شده تاحالا بگی آشپزی مگه مال مرده؟
۳.شده برای یک مهمونی چیزی بپزی و خراب شه؟
۴.تا حالا شده از چیزایی که فکرش هم نمی‌کردی چیزی بپزی و خوب شده؟
۵.به عنوان یکی که آشپزی دوس داره بهم یک تکنیک خاص خودتو بگو.
سلام به شاعر زحمت‌کش انجمن Popcorn

۱- آره ۱۰۰٪ Dandoon انیمیشن کورالین رو دیدی؟ باباش با ذوق و شوق می‌گفت: «دختر عزیزززز بابا، پختم براش صد مدل غذا، میخوره همشو اون با اشتها..» منم تقریبا همون مدلی‌ام. وقتی حال و حوصله داشته باشم دلم می‌خواد هی چیزای جدید امتحان کنم و از آشپزی لذت ببرم، نه اینکه فقط یه غذا حاضر کنم.
۲- نه اتفاقا به نظرم آشپزی یه مهارته نه یه چیز زنونه یا مردونه. بالاخره هر کسی بلد باشه یه مرحله از زندگی جلوتره و تازه آدم هر وقت هوس یه غذای خوب کرد منتظر کسی هم نمی‌مونه Watermelon
۳- واسه مهمونی تولد آبجیم کیک پختم. اونی که دو طبقه بود با کلی خامه و اسمارتیز. خراب هم نشد همینجوری عالی عین قنادی‌ها در اومد
۴- آره بعضی وقتا از روی کنجکاوی چند تا ماده‌ی غذایی رو با هم ترکیب کردم و انتظار یه فاجعه داشتم ولی آخرش انقدر خوب شد که خودم هم تعجب کردم و از اون به بعد شد یکی از ترکیب‌های ثابت :yakh neshini:
۵- من همیشه قبل از اینکه چیزی رو داخل غذا بریزم یه بار جداگانه مزش می‌کنم و ادویه‌ها رو کم‌کم اضافه می‌کنم. اضافه کردن همیشه ممکنه ولی کم کردنش تقریبا غیرممکنه. این یه عادت ساده‌ست که خیلی جلوی خراب شدن غذا رو می‌گیره.

ممنون بابت سوالای خوبت :gol narenji:

سلام به شاعر زحمت‌کش انجمن Popcorn
شاعر نیستم :گریه:
۱- آره ۱۰۰٪ Dandoon انیمیشن کورالین رو دیدی؟ باباش با ذوق و شوق می‌گفت: «دختر عزیزززز بابا، پختم براش صد مدل غذا، میخوره همشو اون با اشتها..» منم تقریبا همون مدلی‌ام. وقتی حال و حوصله داشته باشم دلم می‌خواد هی چیزای جدید امتحان کنم و از آشپزی لذت ببرم، نه اینکه فقط یه غذا حاضر کنم.
۲- نه اتفاقا به نظرم آشپزی یه مهارته نه یه چیز زنونه یا مردونه. بالاخره هر کسی بلد باشه یه مرحله از زندگی جلوتره و تازه آدم هر وقت هوس یه غذای خوب کرد منتظر کسی هم نمی‌مونه Watermelon
۳- واسه مهمونی تولد آبجیم کیک پختم. اونی که دو طبقه بود با کلی خامه و اسمارتیز. خراب هم نشد همینجوری عالی عین قنادی‌ها در اومد
۴- آره بعضی وقتا از روی کنجکاوی چند تا ماده‌ی غذایی رو با هم ترکیب کردم و انتظار یه فاجعه داشتم ولی آخرش انقدر خوب شد که خودم هم تعجب کردم و از اون به بعد شد یکی از ترکیب‌های ثابت :yakh neshini:
۵- من همیشه قبل از اینکه چیزی رو داخل غذا بریزم یه بار جداگانه مزش می‌کنم و ادویه‌ها رو کم‌کم اضافه می‌کنم. اضافه کردن همیشه ممکنه ولی کم کردنش تقریبا غیرممکنه. این یه عادت ساده‌ست که خیلی جلوی خراب شدن غذا رو می‌گیره.

ممنون بابت سوالای خوبت :gol narenji:
صدای باباهه پلی شد تو گوشم
انیمیشن مورد علاقه‌ام بود:)

۶.آشپزی رو از کی یاد گرفتی؟
۷.ازینایی هستی که دفتر مخصوص دارن با یک عالمه نظم و نقاشی گوگولی؟
۸.تا حالا نشده به این فک کنی که یک کافه‌ای باز کنی که توش کیک‌هات رو بذاری؟
۹.اگه رستوران می‌زدی، اسمش چی بود؟
۱۰.خودتو در مهر امسال کجا می‌بینی؟ از نظر ارتقا می‌پرسم

سلام.
1. نظرت راجب اینکه مدالامونو عوض کنیم چیه؟
2. چرا شماها بهم مدالاتونو نمیدین؟
3. چرا بهم آقای نمونه نمیدن؟
4. چجوری ثابت کنم من باید آقای نمونه داشته باشم نه خانم نمونه؟

شاعر نیستم :گریه:

صدای باباهه پلی شد تو گوشم
انیمیشن مورد علاقه‌ام بود:)

۶.آشپزی رو از کی یاد گرفتی؟
راستش بیشتر با دیدن دستورهای توی اینستا و البته خراب کردن چند تا غذا یاد گرفتم Dandoon هر بار یه چیز جدید امتحان کردم تا کم‌کم دستم راه افتاد
۷.ازینایی هستی که دفتر مخصوص دارن با یک عالمه نظم و نقاشی گوگولی؟
دفتر مخصوص واسه آشپزی یا دفتر نقاشی رو میگین؟ -65-{} نه اتفاقا برعکس. دستورهام رو یا توی گوشی ذخیره میکنم یا توی ذهنم. هر بار هم یه کم تغییرشون میدم برای همین دفتر داشتن خیلی به دردم نمی‌خوره.
۸.تا حالا نشده به این فک کنی که یک کافه‌ای باز کنی که توش کیک‌هات رو بذاری؟
چرا اتفاقا چند بار بهش فکر کردم. به نظرم یه کافه دنج که آدم‌ها برای چند ساعت از شلوغی دنیا فرار کنن خیلی قشنگه. ولی خب.. مشکل اصلی سرمایه‌ی زیادشه c54c27_25ndke-hanghead
۹.اگه رستوران می‌زدی، اسمش چی بود؟
رستوران خرچنگ biggrin_"
۱۰.خودتو در مهر امسال کجا می‌بینی؟ از نظر ارتقا می‌پرسم
خب.. امیدوارم هم از نظر جایگاه توی انجمن پیشرفت کرده باشم و هم از نظر خودم. دوست دارم مسئولیت بیشتری بگیرم و بتونم بیشتر از قبل برای انجمن مفید باشم

بازم مرسی که اینقدر شرکت کردی و بابت سوالای خوب 💐

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
به‌به ببین کی اومده. سلام آقا کوچولوی نمونه Watermelon
1. نظرت راجب اینکه مدالامونو عوض کنیم چیه؟
اگه یه روز معامله‌ی خوبی پیشنهاد بدی شاید بشه مذاکره کرد pesar_{" پشت هر مدالی یه خاطره هست جوجو، نمیشه به این سادگی عوضش کرد
2. چرا شماها بهم مدالاتونو نمیدین؟
چون هنوز ارزش واقعی مدال‌هامون رو کشف نکردی 15cb28_25512 ما اینا رو با خون دل بدست آوردیم راحت به هر کسی واگذار نمی‌کنیم 252927_25228
3. چرا بهم آقای نمونه نمیدن؟
چون جنس مخالفی و سیستم هنوز نمیدونه باید باهات چیکار کنه Lagh2 یه مقدار براش پیچیده شده
4. چجوری ثابت کنم من باید آقای نمونه داشته باشم نه خانم نمونه؟
اول از همه باید ثابت کنی مرد هستی و بعد یه هیئت داوری تشکیل بدیم ببینیم آقای نمونه بهت میرسه یا نه smiliesمدارک لازم اینه: یک عدد مرد بودن، یک عدد نمونه بودن و‌ چندتا شاهد معتبر تا بتونیم واست پرونده تشکیل بدیم Popcorn

مرسی بابت سوالاتت 25fwiy- امیدوارم بعد از این جواب‌ها بالاخره پرونده‌ی آقای نمونه شدن به نتیجه برسه

به‌به ببین کی اومده. سلام آقا کوچولوی نمونه Watermelon
عجب. @HIIIS بهت نگفت به من میگن گوگولی انجمن؟Tea
اگه یه روز معامله‌ی خوبی پیشنهاد بدی شاید بشه مذاکره کرد pesar_{" پشت هر مدالی یه خاطره هست جوجو، نمیشه به این سادگی عوضش کرد
فقط پشت مدال من خالیه یعنی؟
چون هنوز ارزش واقعی مدال‌هامون رو کشف نکردی 15cb28_25512 ما اینا رو با خون دل بدست آوردیم راحت به هر کسی واگذار نمی‌کنیم 252927_25228
من که سه روز نبودم بعد انجمنو باز کردم دیدم عه! یه مدال دارم.
چون جنس مخالفی و سیستم هنوز نمیدونه باید باهات چیکار کنه Lagh2 یه مقدار براش پیچیده شده
خوبه نازنینم. معادله دیفرانسیل که نیستم.
اول از همه باید ثابت کنی مرد هستی و بعد یه هیئت داوری تشکیل بدیم ببینیم آقای نمونه بهت میرسه یا نه smiliesمدارک لازم اینه: یک عدد مرد بودن، یک عدد نمونه بودن و‌ چندتا شاهد معتبر تا بتونیم واست پرونده تشکیل بدیم Popcorn
به نظرت دختری که فرزند اول خانواده باشه، پسر به حساب نمیاد؟
من از توام همه فن حریف ترم. باور کن!
مرسی بابت سوالاتت 25fwiy- امیدوارم بعد از این جواب‌ها بالاخره پرونده‌ی آقای نمونه شدن به نتیجه برسه
ایشالا.+37>}

سلام علیکم:gol narenji:

۱_اگر بخواهی در سه کلمه، خودت رو توصیف کنید، آن کلمات چه هستند؟
۲. چه چیز‌هایی باعث خنده‌ی عمیق تو می‌شوند؟
۳_ اگر دنیا یک روز منجمد شود، و فقط تو قادر به حرکت در آن باشی و پس از آن، کسی شما و کارهایتان را در آن روز به خاطر نیاورد، در آن روز چه می‌کنی؟
۴. اگر زندگی تو یک فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب می‌کردی؟
۵. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟
۶. خفن‌ترین کاری که تا به حال انجام دادی چه بوده؟
۷. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر می‌کردی یا به آینده؟ چرا؟
۸. اگر بتوانی اسم خودت را عوض کنی، چه نامی انتخاب می‌کنی؟
۹. ترجیح می‌دی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتوانی به آن برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمانی و هرگز اجازه‌ی خروج نداشته باشی؟
۱۰. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟
۱۱. دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟
۱۲. شغل رویایی ات چیست؟
۱۳. فکر کن میخوای تو یه استخر پر از یه چیزی شیرجه بزنی، دوست داری محتویاتش چی باشه؟
۱۴. بهترین هدیه‌ای که دریافت کردی چه بود؟
۱۵. اگر حق انتخاب داشتی دوست داشتی در کدام کشور به دنیا بیایی؟
۱۶. به چیزی اعتیاد داری؟
۱۷. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگی‌هایی داشته باشه؟
۱۸. عجیب‌ترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟ و بابت چه کاری تنبیه شدی؟
۱۹_نظرت راجب. من (راحت باش نقطه مثبت و منفی بگو )

بازم بپرسم؟ بازم بیام؟1355+=_

عجب. @HIIIS بهت نگفت به من میگن گوگولی انجمن؟Tea
سلیطه‌ی انجمن بیشتر بهت میاد 252927_25228
فقط پشت مدال من خالیه یعنی؟
اینقد اصرار کردی واسه گرفتن مدال آقای نمونه که قاطی شد مشخص نیس چی به چیه Dandoon
من که سه روز نبودم بعد انجمنو باز کردم دیدم عه! یه مدال دارم.

خوبه نازنینم. معادله دیفرانسیل که نیستم.

به نظرت دختری که فرزند اول خانواده باشه، پسر به حساب نمیاد؟
نه، نهایتش میگن از اون دخترای همه‌فن‌ حریفه ولی قانون مدال هنوزم تغییر نکرده 15cb28_25512
من از توام همه فن حریف ترم. باور کن!
اوکی من منتظرم هر وقت تونستی مدرک و شواهد و مستندات رو ارائه بده smilies

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tufan
عقب
بالا پایین