بهنام آغازکنندهٔ سرآغازها
سلام سونیای عزیز، حالت چطوره؟
امیدوارم صندلیت خیلی داغ نشده باشه.
سلام گل دخترو تو چطوری؟
نسوزون مارو زنننن
۱. چه جرقهای باعث خلق دلنوشتهها و اشعارت میشه؟
فیلم و سریال، ادما و اتفاقات دور و برم
۲. در نوشتن آثارت از موردی الهام میگیری؟ چه مورد یا مواردی؟
نه اونطوری که باید
۳. اگر بخوای به ترتیب علاقهٔ خودت آثارت رو معرفی کنی، چطور لیستشون میکنی؟
مأمن مهر ...برای مامانم نوشتم:)
اطلس زوال
پژواک دریغ
پابرهنههای آفتاب سوخته
و...
۴.فکر میکنی تا چه مدت دیگهای به نوشتن ادامه میدی؟
تازه استارتشو زدم حالا حالاها هستیم
۵. بهنظرت کاورهایی که برات طراحی کردم تا چه حد در نمایش مضمون آثارت موفق بودن؟
میشه گفت خیلی خوب پیش رفتی ۸۰ درصد ولی جای پیشرفت داری زیاددددد
۶. مزایا و معایب، سختی و آسانی مدیریت رو برامون بگو.
خب مزایاش از نظر خودم اینکه تو علوم فناوری کلی چیز میشه یاد گرفت و من کلا ادمیم که دوست دارم هر چیزی که یاد میگیرم رو به بقیه همه منتقل کنم و روانشناسی خیلی برام مهمه بحثش و دوست دارم این مورد برای همه جذاب و اهمیت زیادی داشته باشه
معایب خب من آدم تنبلیم، فراموشکاریم یه موقعهایی یادم میره که ارسالی بدم و رشد و قانون این تالار هم به همینه
۷. تالار علوم وفناوری برات چطور جایی بوده؟ چه چالشهایی باهاش داشتی و چی ازش آموختی؟
جای قشنگی برای رشد خودت و آگاهی برای تربیت فرزند و به جورایی انگیزه برای زندگی
و قسمت های دیگه مثل حقوق که خب اینم برای آگاهی بیشتره
و تکنولوژی که جدیدا پست های در مورد هوش مصنوعی و کارایی که میشه باهاش کرد رو میزارم که به جور پیشرفته برای راهکار و پیشنهاد دادن استفاده از هوش مصنوعیه
بخش مکانیک هم که به بخش جذاب برای معرفی ماشین و خرابی و راهکارهای جلوگیری ازش و ایناس
چالش این تالار این بود که کدام باید دنبال پست بگردم و خب از صحت پست ها باید اطلاع داشته باشم و تجربهام خیلی کمه و همچنان باهاش درگیرم🥴🔪
۸. قبل از اینکه، در طول روز، به انجمن بیای به چی و انجام چهکاری در انجمن فکر میکنی؟
یه وقتا خبر گرفتن از بچهها
یه وقتا انجام مسئولیت ها
۹. فکر میکنی تا چه مدت دیگهای در انجمن یا به طور کل، انجمنها فعال باشی؟
نمیدونم بستگی داره چقدر گرفتار بشم یا دیگه این فضا رو دوست نداشته باشم(البته بازم اینا برام ملاک نبوده و بیشتر بخاطر دوستانم بوده که موندگارم)
۱۰. دوست داری که بعدها در انجمن چطور ازت یاد بشه؟
خب همه دوست دارن یه شخص معروف و نمیدونم محبوب شناخته بشن ولی من دلم میخواد آدما در مورد کنجکاو بشن اونقدر براشون گنگو مرموز جالب به نظر بیام که خودشون برگردم دنبالم

مغز مریض که میگن دقیقا منه هااااا
۱۱. به نظرت حضور در همچین فضاهایی میتونه چه معایب و مزایایی برای نسل جوان داشته باشه؟ و در صورت استفادهٔ مناسب چه درسهایی بهشون میده؟
خب مسئلهی خیلی خیلی بزرگیه و حرفم خیلی شاید پیچیده و زیاد بشه سعی میکنم کوتاه بگم معایب که زیاد داره که یکی از مهم ترینش همین مزاحمت هست مخصوصا که ما نمیدونیم پشت اون اکانت کی نشسته؟ با چه هدفی؟ با چه احساساتی؟! زنه؟ مرده؟ یه آدم مریضه؟! یه آدم واقعا شکست خوردهاس؟! حالا چه دخترش چه پسرش الان دیگه فرقی نداره.. اینا خیلی زیاد شده... بوده از قبل ولی الان متاسفانه زیاد شده...اگه طرف دختر باشه که بدتر
برای فردی که اگاهه و میدونه مشکلی پیش نمیاد اونقدر ولی برای فردی که نااگاهه نمیدونه و ناخواسته طی چند صحبت و معاشرت دیگه نمیتونه قطع کنه و مدام میخواد با طرف حرف بزنه صحبت کنه و حتی یه سری دخترا تو فکر ازدواج هم هستن که خب این از کوتاه فکریشونه و ساده بودنشون
شاید حتی طرف اینو بیان نکنه یا اصلا همچین قصدی نداشتم باشه ولی آدم ناآگاه نمیتونه تشخیص بده
و یکی دیگه از همون مهمترین معایب این فضا برای نوجوان ها همین وابستگیه
خیلی زود وابسته میشن که خب بالاتر هم اشاره کردم
مزایا هم زیاد داره... ما اینجا با کلی آدم از همهی جای ایران میتونیم صحبت کنیم که خب میتونه برای خیلیها جالب باشه و اخبار و آب و هوای اونجا جاهای دیدنیش رو با خیلی چیزای دیگه رو از هم مطلعشیم و خوش بینانه هستیم که مکانشون همون چیزیه که ثبت کردن یا خودشون میگن باشه
اگه مسئلهی درسی باشه که خب اگه کسی هم رشته پیدا بشه بهم میتونن کمک کنن و راهنما باشن برای هم و خیلی چیزای دیگه
درسی هم که در درست استفاده کردن میگیرن اینکه به کسی تماما اعتماد نکنن و خط قرمزهایی برای خودشون داشته باشن
۱۲. چندنمونه از توصیه و تجربههایی که از حضورت در فضای انجمن داری و کسب کردی برای ما و آیندگان بگو.
آدمایی که تو مجازی میبینیم یا همین انجمن صرفا اون آدمی که نشون میدن نیست و تصورات ماست که اونارو میسازه...
هیچ وقت اعتماد صدرصدی به فردی نداشته باشین حتی شده یک درصد شک کنین
سعی کنین وقتی با افراد صحبت میکنین یا اونا سر صحبت رو باز میکنن حتما ته ذهنتون به هدفی که داره فکر کنین مخصوصا برای جنس مخالف اینو میگم
همیشه سعی کنید چندین اکانت از اون فردی که باهاش دوست شدین داشته باشین اینطوری زودتر لو میره اگه چیزی تو سرش باشه
به امید دستیابی به اهداف و موفقیتهایی که در اعماق دلت خواستارشون هستی.
دوست تو، شکوفهٔ بهاری.
مرسی ازت که شرکت کردی و سوالات جدیدی بود واقعا
موفق و ماندگار باشی برام:)