همش زیر سر من بود لیدر من بودم من من??چرا یه جوری رفتار کردید که انگار براتون مهم نبود : ( من اینقده غصه خوردم
نگو نقشتون بود ارههههه
آخرین ویرایش توسط مدیر:
همش زیر سر من بود لیدر من بودم من من??چرا یه جوری رفتار کردید که انگار براتون مهم نبود : ( من اینقده غصه خوردم
نگو نقشتون بود ارههههه
پ من و پردیس چی??همش زیر سر من بود لیدر من بودم من من??
همه اومدین گفتین تاپیک بزنین من گفتم بی محلی کنین نگفتم بعد گفتین اره اره خشم منو در نیار ارییییی??پ من و پردیس چی??
اوه اوه تری خشمگین میشود??همه اومدین گفتین تاپیک بزنین من گفتم بی محلی کنین نگفتم بعد گفتین اره اره خشم منو در نیار ارییییی??
زندگی ...تولدت مبارک دلبر شهریوری ❤
هولییییی فاکینگگگگگگگگ گاددددددددددمشاهده فایلپیوست 17159
و اممم از اونجایی که ترلان میخاست سنگ تموم بزاره برای حسن اختتامیه از مدل روسی متن اون بالا
مشاهده فایلپیوست 17160
از فرم فرانسویش =)))))) & - &
و در انتها از فرممشاهده فایلپیوست 17161
و مدل انگلیسیش رو نمایی شد
پ.ن:احساس گوگل ترنسلیت بودن بهم دست داده **))
این فتنه ها همش کار تو و پردیس و ترلانه من می دونمهمهاش نقشه کادر ارشد بود و منم پباز داغش رو زیاد کردم??
مدالات و رنگات عالیییی من الان می بینم همتون کلی رنگی رنگی شدید فقط من موندم که همون قرمز که نه (جیگری موندم:|)تازشم کلی بزرگتر شدمGh56re لیدی علاوه بر رنکا، مدالام خوب برق میزنه؟??
عشقی تو جیجرم ?❤?
نگفتممممممممهمش زیر سر من بود لیدر من بودم من من??
زدی تو خال نگاری??آقا من می ترسم گم بشن پیاما همشو یه جا ریپ لای زدم که حواسم پرت نشه اگه به من بود که تک تک حدا جدا جواب می دادم قند و نباتای من: (
زندگی ...
چرا اینقدر خوبی اخه
هولییییی فاکینگگگگگگگگ گادددددددددد
اینا همش کار توعه
دخترم به چندتا زبون می تونی حرف بزنی اخههه؟؟؟؟؟؟
چه خبرههههه
خوش به حالت
من زبون فارسیو هم یادم بره گاهی با عما اشاره می گم چی می خوام :laughting:
این فتنه ها همش کار تو و پردیس و ترلانه من می دونم
ادویشم کار ساراس
مدالات و رنگات عالیییی من الان می بینم همتون کلی رنگی رنگی شدید فقط من موندم که همون قرمز که نه (جیگری موندم:|)
نگفتمممممممم
نگفتممممممممممممممممممم همش کار توعههه
به هوش من رسیدی یا نه
بغض کردم نگاری??آقا من می ترسم گم بشن پیاما همشو یه جا ریپ لای زدم که حواسم پرت نشه اگه به من بود که تک تک حدا جدا جواب می دادم قند و نباتای من: (
زندگی ...
چرا اینقدر خوبی اخه
هولییییی فاکینگگگگگگگگ گادددددددددد
اینا همش کار توعه
دخترم به چندتا زبون می تونی حرف بزنی اخههه؟؟؟؟؟؟
چه خبرههههه
خوش به حالت
من زبون فارسیو هم یادم بره گاهی با عما اشاره می گم چی می خوام :laughting:
این فتنه ها همش کار تو و پردیس و ترلانه من می دونم
ادویشم کار ساراس
مدالات و رنگات عالیییی من الان می بینم همتون کلی رنگی رنگی شدید فقط من موندم که همون قرمز که نه (جیگری موندم:|)
نگفتمممممممم
نگفتممممممممممممممممممم همش کار توعههه
به هوش من رسیدی یا نه