نقد رمان افسون شرقی |Marilyn Monroe کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اما من قبول ندارم
اخه چرا ایرال باید مقصر باشه وقتی که هیچ کاری نکرده!
ایرال فقط داره سعی میکنه که یه زندگی خوب برای خودشو خواهرش بسازه. این اشتباهه؟
من اصلا همچین حرفی نزدم! اصلا.
این که آدم بتونه برای خودش و خانوادش یه زندگی بسازه بحث جدایی داره و نمیشه اینجوری در موردش حرف زد
من فقط دارم میگم که آیرال هم به اندازه ی ماهگل مقصره چون از خیلی چیزا غافل شده و شایدم چون خیلی به خواهرش اعتماد کرده این جوری شده
وگرنه تنها کسی که خیلی داره آسیب میبینه آيراله نه شخص دیگه ای

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام نمی‌خوام دخالت کنم ولی از کجا معلوم آیرال هم گناهکار نباشه چون ما اول داستان خوندیم یه اتفاقی افتاده برای پدر و مادر آیرال و خواهرش که ممکنه مقصر آیرال باشه
ما هنوز خیلی راه تا پایان رمان در پیش داریم و نمی‌تونیم از همین ابتدا حق کامل رو به آیرال بدیم شاید خواهرش هم دلیلی داره برای این کارهاش
دقیقا
منم دارم همینو میگم
وگرنه کدوم ادم عاقلی خواهرشو این جوری ول میکنه میره
اونم بدون این که حتی چیزی بگه
منم بعضی مواقع سر ظرف شستن با خواهرم مشکل دارم اما چون انجام نمیدم باید برم از خونه؟
این اصلا قانع کننده نیست واسم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دقیقا
منم دارم همینو میگم
وگرنه کدوم ادم عاقلی خواهرشو این جوری ول میکنه میره
اونم بدون این که حتی چیزی بگه
منم بعضی مواقع سر ظرف شستن با خواهرم مشکل دارم اما چون انجام نمیدم باید برم از خونه؟
این اصلا قانع کننده نیست واسم
مسلما تو همچین کاریو انجام نمیدی
اما بازم این قابل قبول نیس!
همه دارن به این فک میکنن که ایرال تو گذشته چی کارکرده که ماهگل رفته اما به این فکر نمیکنن حتما کاری بوده که به صلاحشون بوده
همین.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مسلما تو همچین کاریو انجام نمیدی
اما بازم این قابل قبول نیس!
همه دارن به این فک میکنن که ایرال تو گذشته چی کارکرده که ماهگل رفته اما به این فکر نمیکنن حتما کاری بوده که به صلاحشون بوده
همین.
چرا فقط داری از این جنبه بهش نگاه میکنی؟
همه ی ادما توی زندگی شخصیشون حداقل یکی یا دوتا اشتباه رو انجام دادن! این که یکی بیاد و بهم بگه که اصلا کار اشتباهی نکرده من اصلا باور نمیکنم چون غیر ممکنه و این قضیه هم برای آیرال کاملا صدق میکنه. هر چه قدر که آدم پاک و درستی باشه بازم حتما توی گذشتش یه کار اشتباهی کرده که به قول امروزیا حتما داره مجازات میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا فقط داری از این جنبه بهش نگاه میکنی؟
همه ی ادما توی زندگی شخصیشون حداقل یکی یا دوتا اشتباه رو انجام دادن! این که یکی بیاد و بهم بگه که اصلا کار اشتباهی نکرده من اصلا باور نمیکنم چون غیر ممکنه و این قضیه هم برای آیرال کاملا صدق میکنه. هر چه قدر که آدم پاک و درستی باشه بازم حتما توی گذشتش یه کار اشتباهی کرده که به قول امروزیا حتما داره مجازات میشه
این حرفت درست
اما تو از کجا میدونی که ایرال اشتباه کرده؟ اگرم کرده باشه حتما داره جبران میکنه
یه ادم یا بهتر بگم یه خواهرچه قدر میتونه سنگدل باشه که بخواد اینجوری با ابروی خواهرش بازی کنه و زندگیشو نابود کنه؟
شایدم ماهگل داره به ایرال حسودی میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این حرفت درست
اما تو از کجا میدونی که ایرال اشتباه کرده؟ اگرم کرده باشه حتما داره جبران میکنه
یه ادم یا بهتر بگم یه خواهرچه قدر میتونه سنگدل باشه که بخواد اینجوری با ابروی خواهرش بازی کنه و زندگیشو نابود کنه؟
شایدم ماهگل داره به ایرال حسودی میکنه
از خیلی جهات میشه به این موضوع فکر کرد و من اصلا منکرش نیستم
اما چیزی که من میخوام تو بیشتر متوجهش بشی اینه که نباید یک طرفه به قاضی رفت!
منم وقتی به همچین موضوعی فکر میکنم اصلا نمیتونم توصیفش کنم که خواهرم یا خودم همچین کاریو انجام بدیم.
در هر حال باید صبر کنی و ببینی
ما نمیدونیم قراره چی بشه پس به نظرم خیلی زود داری عجله میکنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام نمی‌خوام دخالت کنم ولی از کجا معلوم آیرال هم گناهکار نباشه چون ما اول داستان خوندیم یه اتفاقی افتاده برای پدر و مادر آیرال و خواهرش که ممکنه مقصر آیرال باشه
ما هنوز خیلی راه تا پایان رمان در پیش داریم و نمی‌تونیم از همین ابتدا حق کامل رو به آیرال بدیم شاید خواهرش هم دلیلی داره برای این کارهاش
یعنی میگی این اشتباهی که کرده این قدر بزرگو نابخشودنی بود که خواهرش نتونسته ببخشتش؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از خیلی جهات میشه به این موضوع فکر کرد و من اصلا منکرش نیستم
اما چیزی که من میخوام تو بیشتر متوجهش بشی اینه که نباید یک طرفه به قاضی رفت!
منم وقتی به همچین موضوعی فکر میکنم اصلا نمیتونم توصیفش کنم که خواهرم یا خودم همچین کاریو انجام بدیم.
در هر حال باید صبر کنی و ببینی
ما نمیدونیم قراره چی بشه پس به نظرم خیلی زود داری عجله میکنی
میفهمم اما احساس میکنم که درست نیست.
ادم هر چه قدرم که اشتباه کنه یعنی یک بار لیاقت بخشش رو نداره؟ این خیلی به دور از عقله

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میفهمم اما احساس میکنم که درست نیست.
ادم هر چه قدرم که اشتباه کنه یعنی یک بار لیاقت بخشش رو نداره؟ این خیلی به دور از عقله
خب بالاخره هر شخصی
طرز فکر خودش رو داره!
خیلیا تو دنیا هستن که نمیتونن ببخشن و این اصلا مشکلی نیس
عیب هم نیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یعنی میگی این اشتباهی که کرده این قدر بزرگو نابخشودنی بود که خواهرش نتونسته ببخشتش؟
به نظر من بله یک اشتباه بزرگی بوده آنقدر بزرگ که خواهرش از اون روز تا به حال نتوانسته آیرال رو بخاطر ببخشه اما همش حدس و گمانه چون ما از ادامه رمان خبری نداریم ولی من اینطور حدس میزنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین