«هوالشهید»
ماه محرم از راه رسیده، ماهی که جانها را به تپش وامیدارد و دلها را در سوگ حقیقت به هم نزدیکتر میکند.
امسال هم با مسابقه قاب محرم در کنار شما عزیزانیم تا هنر خود را با فضا و روحیهای حسینی به اشتراک بگذاریم.
شرایط مسابقه:
⚫ شرکتکنندگان میبایست بر اساس مصرع اول شعر زیر تایپوگرافی خود را انجام دهند و ادامهی شعر به صورت ساده قرار گیرد.
خاک من کاش شود گوشهای از کاشی تو
یا که خونم بشود جوهر نقاشی تو
گرد صحن حرمت را به دو عالم ندهم
زلف من کاش شود چوبهی فراشی تو
⚫انتخاب عکس به خلاقیت شرکتکننده بستگی دارد و تطابق متن با تصویر دارای امتیاز است.
⚫ برندگان با بررسی توسط تیم داوری مشخص خواهند شد.
جوایز:
🖤 نفر اول مدال رتبه اول مسابقات را دریافت خواهد کرد.
* در صورت استقبال از مسابقه به نفرات دوم و سوم نیز مدال اهدا خواهد شد.
اعلام آمادگی و مهلت ارسال:
تاپیک به مدت سه روز جهت اعلام آمادگی باز خواهد بود و بعد از اعلام آمادگی تا روز عاشورای حسینی فرصت دارید تایپوگرافیهای خود را در گفتگوی خصوصی برای برگزارکننده ارسال کنید.
منتظر حضورتون هستیم
ماه محرم از راه رسیده، ماهی که جانها را به تپش وامیدارد و دلها را در سوگ حقیقت به هم نزدیکتر میکند.
امسال هم با مسابقه قاب محرم در کنار شما عزیزانیم تا هنر خود را با فضا و روحیهای حسینی به اشتراک بگذاریم.
شرایط مسابقه:
⚫ شرکتکنندگان میبایست بر اساس مصرع اول شعر زیر تایپوگرافی خود را انجام دهند و ادامهی شعر به صورت ساده قرار گیرد.
خاک من کاش شود گوشهای از کاشی تو
یا که خونم بشود جوهر نقاشی تو
گرد صحن حرمت را به دو عالم ندهم
زلف من کاش شود چوبهی فراشی تو
⚫انتخاب عکس به خلاقیت شرکتکننده بستگی دارد و تطابق متن با تصویر دارای امتیاز است.
⚫ برندگان با بررسی توسط تیم داوری مشخص خواهند شد.
جوایز:
🖤 نفر اول مدال رتبه اول مسابقات را دریافت خواهد کرد.
* در صورت استقبال از مسابقه به نفرات دوم و سوم نیز مدال اهدا خواهد شد.
اعلام آمادگی و مهلت ارسال:
تاپیک به مدت سه روز جهت اعلام آمادگی باز خواهد بود و بعد از اعلام آمادگی تا روز عاشورای حسینی فرصت دارید تایپوگرافیهای خود را در گفتگوی خصوصی برای برگزارکننده ارسال کنید.
منتظر حضورتون هستیم