طنز فک و فامیله ما داریم؟

اومدیم ساختمان پزشکان اسم دکترا رو میخونم میگم مونام قیم مامانم برگشته میگه اسمشه. فک فامیله ماداریم!؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vida.
اگه یه چیزی رو مادرتونم نتونست پیدا کنه دیگه قیدشو بزنید ، اون چیز دیگه برای همیشه گم شده … بازم به عشق کسی که بهشت زیر پاییشه...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه۸ تا یخچال ساید بای ساید هم توخونه داشته باشیم از نظر مادرم ۹۰درصد قبض برق مال کامپیوتره فکو فامیله ما داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ایا بابای شمام مث بابای منه ؟ وقتی مادرانه را میزاره میره تو حیاط خودشو سرگرم باغچه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vida.
این بابای ما همیشه یه گوشه کمین میکنه تا ما میریم آشپزخونه میگه فولان چیزو بیار ، چایی بزار ، آب بیار !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینقدر ک مامانم پول نذر کرده بود من دانشگاه ملی قبول شم فکر کنم اگه دانشگاه آزاد قبول می شدم هزینه اش کمتر بود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینم خانواده اس من دارم؟؟ همه بچه مثبت. درس خون. نخبه. دیگه دارم به این نتیجه میرسم من بچه سر راهی بودم به اونا نرفتم :| :| :|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم میخواست زنگ بزنه به خالم ، شماره رو اشتباه گرفت یارو گوشیو از اونور برداشت گفت : بله ؟
مامانم هول کرد گفت : ببخشید مثل این که معذرت میخوام !
فک وفامیله ما داریم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیروز بابام اومد اتاقم در زد گفت : اجازه هست بیام تو ؟
منم گفتم نه الان وقت ندارم …
آره دیگه خونه ما اینجوریاس ؛ فقط قراره آخر هفته بزرگای فامیل بیان خونمون جمع بشن بابامو قانع کنن که از ارث محرومم نکنه !
فک وفامیل ما داریم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

دکتر به بابام گفت قند داره باید توت خشک بخوره

تو مسیر خونه کارتشو داد رفتم دو کیلو گرفتم، پرسید چقد شد گفتم 300 تومن.

الان تو راه متخصص قلبیم

یه بارم رفتم دماغمو عمل کنم
دکتره یه نگا کرد
گفت : داداش شما صبرکن یکم دیگه علم پیشرفت کنه کُلا سرتو عوض کن!
مشکل تو فقط با عمل دماغ حل نمیشه

یارو میره باشگاه بدنسازی
مربی بدنسازی بهش میگه هفته ی اول خیلی خیلی سخته ها
میگه اشکال نداره هفته دوم میام..

فکر کن سه سال چشم انتظار کارت ملیت باشی بعدش بیاد ببینی عکس گراز زدن رو کارتت
آخه این چه عکسیه از من گرفتید، آدم جرات هم نمیکنه بره بگه میخوام عکسمو عوض کنم، باید یه 2-3 سال دیگه منتظر بمونیم تا دوباره صادر بشه..

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین