تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/26/25 #71 دکتر به بابام گفت قند داره باید توت خشک بخوره تو مسیر خونه کارتشو داد رفتم دو کیلو گرفتم، پرسید چقد شد گفتم 300 تومن. الان تو راه متخصص قلبیم
دکتر به بابام گفت قند داره باید توت خشک بخوره تو مسیر خونه کارتشو داد رفتم دو کیلو گرفتم، پرسید چقد شد گفتم 300 تومن. الان تو راه متخصص قلبیم
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/26/25 #72 یه بارم رفتم دماغمو عمل کنم دکتره یه نگا کرد گفت : داداش شما صبرکن یکم دیگه علم پیشرفت کنه کُلا سرتو عوض کن! مشکل تو فقط با عمل دماغ حل نمیشه
یه بارم رفتم دماغمو عمل کنم دکتره یه نگا کرد گفت : داداش شما صبرکن یکم دیگه علم پیشرفت کنه کُلا سرتو عوض کن! مشکل تو فقط با عمل دماغ حل نمیشه
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/26/25 #73 یارو میره باشگاه بدنسازی مربی بدنسازی بهش میگه هفته ی اول خیلی خیلی سخته ها میگه اشکال نداره هفته دوم میام..
یارو میره باشگاه بدنسازی مربی بدنسازی بهش میگه هفته ی اول خیلی خیلی سخته ها میگه اشکال نداره هفته دوم میام..
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/26/25 #74 فکر کن سه سال چشم انتظار کارت ملیت باشی بعدش بیاد ببینی عکس گراز زدن رو کارتت آخه این چه عکسیه از من گرفتید، آدم جرات هم نمیکنه بره بگه میخوام عکسمو عوض کنم، باید یه 2-3 سال دیگه منتظر بمونیم تا دوباره صادر بشه..
فکر کن سه سال چشم انتظار کارت ملیت باشی بعدش بیاد ببینی عکس گراز زدن رو کارتت آخه این چه عکسیه از من گرفتید، آدم جرات هم نمیکنه بره بگه میخوام عکسمو عوض کنم، باید یه 2-3 سال دیگه منتظر بمونیم تا دوباره صادر بشه..