طنز فک و فامیله ما داریم؟

اومدیم ساختمان پزشکان اسم دکترا رو میخونم میگم مونام قیم مامانم برگشته میگه اسمشه. فک فامیله ماداریم!؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vida.
اگه یه چیزی رو مادرتونم نتونست پیدا کنه دیگه قیدشو بزنید ، اون چیز دیگه برای همیشه گم شده … بازم به عشق کسی که بهشت زیر پاییشه...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه۸ تا یخچال ساید بای ساید هم توخونه داشته باشیم از نظر مادرم ۹۰درصد قبض برق مال کامپیوتره فکو فامیله ما داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ایا بابای شمام مث بابای منه ؟ وقتی مادرانه را میزاره میره تو حیاط خودشو سرگرم باغچه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vida.
این بابای ما همیشه یه گوشه کمین میکنه تا ما میریم آشپزخونه میگه فولان چیزو بیار ، چایی بزار ، آب بیار !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینقدر ک مامانم پول نذر کرده بود من دانشگاه ملی قبول شم فکر کنم اگه دانشگاه آزاد قبول می شدم هزینه اش کمتر بود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینم خانواده اس من دارم؟؟ همه بچه مثبت. درس خون. نخبه. دیگه دارم به این نتیجه میرسم من بچه سر راهی بودم به اونا نرفتم :| :| :|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم میخواست زنگ بزنه به خالم ، شماره رو اشتباه گرفت یارو گوشیو از اونور برداشت گفت : بله ؟
مامانم هول کرد گفت : ببخشید مثل این که معذرت میخوام !
فک وفامیله ما داریم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیروز بابام اومد اتاقم در زد گفت : اجازه هست بیام تو ؟
منم گفتم نه الان وقت ندارم …
آره دیگه خونه ما اینجوریاس ؛ فقط قراره آخر هفته بزرگای فامیل بیان خونمون جمع بشن بابامو قانع کنن که از ارث محرومم نکنه !
فک وفامیل ما داریم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو جمع خاله ها و مامانم هر کی بیشتر آبروی بچشو ببره اون برندس حالا این وسط کی بازندس؟ مییی -2-28-{}"

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین