عه این فعاله که میخوام بهش جایزه بدم1t_🙁واو پیامت متفاوت و سرشار از جادو بود من سریعا تو را شناختم. به من بگو چه سخنی داری ای جادوگر هاگوارتز
چیکار داری ای فعال؟
عه این فعاله که میخوام بهش جایزه بدم1t_🙁واو پیامت متفاوت و سرشار از جادو بود من سریعا تو را شناختم. به من بگو چه سخنی داری ای جادوگر هاگوارتز
هیچی والا پیام دادم جایزمو بگیرم برم:naughty2::)))))عه این فعاله که میخوام بهش جایزه بدم1t_🙁
چیکار داری ای فعال؟
اگر نفر قبلی بهم پیام بده ، فورا پاک می کنم از شش جا بلاکش می کنم. بنده یک متاهلمهیچی والا پیام دادم جایزمو بگیرم برم:naughty2::)))))
واکنش: یعنی ملکه پیام داده راجع به چی حرف بزنه؟ ایا خبرهایی از مسابقهی خاندان اسکمندر داره؟
گرگی باز اومده هی برفک برفک کنهاگر نفر قبلی بهم پیام بده ، فورا پاک می کنم از شش جا بلاکش می کنم. بنده یک متاهلم

نکن 😂گرگی باز اومده هی برفک برفک کنه
بلاکش مینماییم15t_🙁
تو همونی نیستی که از خدا اونی که دوستش داری رو میخواستی؟ متاهل کجا بود؟😂اگر نفر قبلی بهم پیام بده ، فورا پاک می کنم از شش جا بلاکش می کنم. بنده یک متاهلم
برگام میریزه-4---تو همونی نیستی که از خدا اونی که دوستش داری رو میخواستی؟ متاهل کجا بود؟😂
اگه شاه گرگینه پیام بده جواب نمیدم چون من باهاش کاری ندارم😂😂
اگر شد ۱۰ تومن شارژ ازش میگیرم بعد بلاک😂😞برگام میریزه-4---
-119-اومده براش شارژبگیرم بجای بلاک مخشو میزنم حیحی بعدش شکست عشقی میدمش-4---اگر شد ۱۰ تومن شارژ ازش میگیرم بعد بلاک😂😞
میگم سلام و خداحافظ-119-اومده براش شارژبگیرم بجای بلاک مخشو میزنم حیحی بعدش شکست عشقی میدمش-4---