دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 201 پسندها پسندها 751 امتیازها امتیازها 133 سکه 490 امروز در 11:05 #61 خیلی خیلی خوشحال میشم و استقبال می کنم ازش.
malihemalihe عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر فصل داوری vip نویسنده رسمی بررسی مدیریتی از تالار فعال برتر فصل طراحی و گرافیک مدیر رسمی با پشتکار عالی خلاقیت رتبه سوم مسابقات محبوب پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 2,373 پسندها پسندها 14,864 امتیازها امتیازها 598 سکه 13,376 امروز در 13:51 #62 دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: خیلی خیلی خوشحال میشم و استقبال می کنم ازش. کلیک کنید تا گسترش یابد... میگم به جناب دکتر آرش نوروزی ایران زاد چی شده یادی از فقیر فقرا کردین... در مسلک بزرگاندیشان مارو مفتخر کردین. میگفتین شتری گاوی گوشفندی قربونی میکردیم پیش پاتون. درنهایت جانم در خدمتم؟
دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: خیلی خیلی خوشحال میشم و استقبال می کنم ازش. کلیک کنید تا گسترش یابد... میگم به جناب دکتر آرش نوروزی ایران زاد چی شده یادی از فقیر فقرا کردین... در مسلک بزرگاندیشان مارو مفتخر کردین. میگفتین شتری گاوی گوشفندی قربونی میکردیم پیش پاتون. درنهایت جانم در خدمتم؟
گربه سفید=)) کاربر حــامی کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 1,086 پسندها پسندها 15,484 امتیازها امتیازها 598 سکه 407 امروز در 14:00 #63 شیفو جان چطوری؟
marym منتقد منتقد سوشالمدیا مشاور کپیـست خانم نمونه رتبه اول مسابقات بررسی مدیریتی از تالار محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,210 پسندها پسندها 8,759 امتیازها امتیازها 454 سکه 7,096 امروز در 14:52 #64 از پیامش خوشحال میشم و حالش میپرسم😁
هویار مدیر آزمایشی سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 2,146 پسندها پسندها 18,467 امتیازها امتیازها 679 سکه 670 33 دقیقه قبل #65 marym گفت: از پیامش خوشحال میشم و حالش میپرسم😁 کلیک کنید تا گسترش یابد... حالت چطورهههههههههههه؟؟؟؟