ه هیوم کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,177 پسندها پسندها 2,885 امتیازها امتیازها 233 سکه 120 1/17/24 #61 ای دلا دیوانه شو... دیوانگی هم عالمی دارد.. @همه... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
خ خط سیاه کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,309 پسندها پسندها 4,882 امتیازها امتیازها 328 سکه 23 1/17/24 #62 روزی که آهنگ هر حرف زندگی ست تا من به خاطر آخرین شعر رنج جست و جوی قافیه نبرم. روزی که هر لب ترانه یی ست تا کمترین سرود ، بوسه باشد. روزی که تو بیایی برای همیشه بیایی و مهربانی با زیبایی یکسان شود. @همه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
روزی که آهنگ هر حرف زندگی ست تا من به خاطر آخرین شعر رنج جست و جوی قافیه نبرم. روزی که هر لب ترانه یی ست تا کمترین سرود ، بوسه باشد. روزی که تو بیایی برای همیشه بیایی و مهربانی با زیبایی یکسان شود. @همه
روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,625 پسندها پسندها 16,294 امتیازها امتیازها 678 سکه 317 4/23/26 #63 آرزویم این است غمی بر دلت ننشیند، زِ آدمهای بد دور باشی، دلت آرام گیرد. هر آنکس آزارت دهد، گرچه دورم من کنارتَم، مواظب هستم از تو، تا غم نبینی، ای جانم. @Majnun @.Nazi @HIIIS بَهاران@ @Z A H R A MahAK:)@ آخرین ویرایش: 4/23/26
آرزویم این است غمی بر دلت ننشیند، زِ آدمهای بد دور باشی، دلت آرام گیرد. هر آنکس آزارت دهد، گرچه دورم من کنارتَم، مواظب هستم از تو، تا غم نبینی، ای جانم. @Majnun @.Nazi @HIIIS بَهاران@ @Z A H R A MahAK:)@
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,109 پسندها پسندها 27,901 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,489 7/2/26 #64 زندگی بر گردن افتاده است،یاران! چاره چیست؟! چند روزی،هرچه بادا باد،باید زیستن @.Silvana
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینی مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,102 پسندها پسندها 5,753 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,811 9/1/26 #65 ز کدام رَه رسیدی ز کدام در گذشتی که ندیده دیده ناگه به درون دل فِتادی "هوشنگ ابتهاج" @آوین
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینی مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,102 پسندها پسندها 5,753 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,811 9/1/26 #66 نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت هوشنگ ابتهاج @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است.
نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت هوشنگ ابتهاج @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است.
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینی مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,102 پسندها پسندها 5,753 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,811 9/1/26 #67 این زمین خانه حیرانی نیست غیر یک شوخی کیهانی نیست احسان افشاری @هویار
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینی مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,102 پسندها پسندها 5,753 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,811 9/1/26 #68 زندگی باید کرد گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ سهراب سپهری @.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است.
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینی مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,102 پسندها پسندها 5,753 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,811 9/1/26 #69 خلایق در تو حیرانند و جای حیرتست الحق که مه را بر زمین بینند و مه بر آسمان باشد سعدی @serenaserena عضو تأیید شده است.
خلایق در تو حیرانند و جای حیرتست الحق که مه را بر زمین بینند و مه بر آسمان باشد سعدی @serenaserena عضو تأیید شده است.
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 4,681 امتیازها امتیازها 238 سکه 151 9/1/26 #70 زندگی را باید کنار گذاشت گاهی حواس را پرت میکند آدم باید شش دانگِ حواسش به دوست داشتن تو باشد @پناه.
زندگی را باید کنار گذاشت گاهی حواس را پرت میکند آدم باید شش دانگِ حواسش به دوست داشتن تو باشد @پناه.