چند خبر کوتاه(فوری)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Stone Heart
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
99/08/25
جلسه هیات مدیره پرسپولیس برگزار شد

?جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش آغاز شد. در این جلسه که نشستی هفتگی محسوب می شود مدیران پرسپولیس قرار است در مورد شرایط مالی نامناسب این روزهای باشگاه به گفتگو بنشینند.

?در اولویت قرار گرفتن پرداخت مطالبات بازیکنان تا پیش از سفر به قطر، تقویت تیم و همین طور پیدا کردن اسپانسر و منابع مالی مناسب در کوتاه ترین زمان ممکن از مهم ترین مباحثی است که در این جلسه بررسی خواهد شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Kallinu
99/08/25
به نقل از روزنامه فاناتیک ترکیه، سیدمجید حسینی پس از حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ایران جهت برگزاری دیداری دوستانه با بوسنی و هرزگوین به ترکیه بازگشت ؛ این بازیکن پس از دادن تست کرونا و منفی بودن نتیجه‌اش در تمرینات گروهی ترابزون‌اسپور شرکت خواهد کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
علی دایی: رونالدو رکوردم را بشکند مستقیم به او تبریک می‌گویم

?علی دایی در گفتگو با سایت توتومرکاتو ایتالیا: من صمیمانه امیدوارم رونالدو بتواند به رکورد گل‌های ملی من برسد. به هیچ وجه ناراحت نخواهم شد. این افتخار بزرگی برای من خواهد بود که بازیکنی در سطح و کلاس رونالدو بتواند این کار را انجام بدهد. رونالدو نه تنها در این دوران بلکه یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال است؛ یک پدیده مطلق.

?هر زمان رونالدو رکورد را بشکند مستقیم به رونالدو تبریک می گویم اما اول او باید به این رکورد برسد. رونالدو ۱۰۲ گل ملی با پرتغال زده و مطمئن هستم او رکورد مرا می شکند اما هنوز هفت گل دیگر مانده است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
باشگاه استقلال رضایتنامه آقایی را نمی‌دهد

?سجاد آقایی ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر و خواستار بالا رفتن مبلغ قراردادش شد که این مسئله با مخالفت باشگاه استقلال همراه شده است.

?آقایی پس از این خواستار صدور رضایت نامه‌اش شد که باشگاه استقلال به این بازیکن اعلام کرد رضایت‌نامه‌اش را صادر نخواهد کرد و او موظف به حضور در تمرینات و همراهی استقلال است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
مخالفت استقلال با صدور رضایت‌نامه پورحمیدی

?حسین پورحمیدی امروز با حضور در باشگاه استقلال خواستار صدور رضایت‌نامه و جدایی از این تیم شد اما مسئولان باشگاه استقلال در صحبت با این دروازه بان اعلام کردند که با جدایی او مخالف هستند و به این بازیکن رضایت نامه نمی‌دهند.

?این اتفاق در حالی رقم خورده که پورحمیدی با باشگاه آلومینیوم اراک به توافق رسیده بود. باید دید در روزهای آینده چه اتفاقی در این زمینه می‌افتد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
ادعای عجیب زرینچه درباره جدایی استراماچونی؛ گفتند سفارت ایتالیا نقش داشته است

?چند وقت قبل همراه تعدادی از قدیمی‌های استقلال به ملاقات وزیر محترم ورزش رفتیم. وقتی از مدیران وزارتخانه پرسیدیم چرا دستمزد استراماچونی پرداخت نشده تا ماجرا به شکایت و فیفا کشیده شود، موارد و فرضیه‌های متعددی به گوش‌مان رسید. یک عده می‌گفتند رفقای استرا از سفارت ایتالیا به او گفته‌اند بهتر است در استقلال نماند، بحث بدقولی از بابت پرداخت دستمزدش نیز مطرح شد و البته شایعاتی پیرامون ماجراهای کیش و...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
وکیل رضا شکاری اعلام کرد سازمان لیگ فسخ قرارداد رضا شکاری با تراکتور را ثبت نکرده است و شکاری نسبت به عدم ثبت فسخ قرارداد با تراکتور در سازمان لیگ معترض می‌باشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
سجاد آقایی: نه جای خواب دارم، نه کرایه ماشین و نه پول غذا/ من را از نگهبانی باشگاه راه ندادند

?چند سال پیش قراردادی با استقلال امضا کردم و در آن زمان مبلغی را به عنوان یک بازیکن جوان به من دادند. بعد از اینکه برگشتم سعادتمند به من قول داد که قراردادم را درست می کند ولی ایشان رفتند.

?بعد از آمدن مددی، من پیش ایشان رفتم اما به من گفتند فعلا کار دارم و در روزهای آینده به مشکلم رسیدگی می کنند. چند روز پیش به باشگاه استقلال رفتم و ایشان گفتند برای افزایش قرارداد باید از محمود فکری نامه بیاورم. سر تمرین رفتم و از پرویز مظلومی نامه گرفتم اما مددی به من گفت که باید نامه محمود خان باشد، دوباره نامه محمودخان را آوردم و به من گفت که در مورد افزایش قراردادم فکر می کنند و خبر می دهند.

?دارند کاری می کنند که من بروم. خواسته زیادی ندارم. ببخشید یک سوال دارم، مگر از بقیه بازیکنانی که قراردادشان درست شد نامه گرفتند که از من بگیرند؟ آن ها کاری می کنند که من در این تیم نمانم.

?قراردادم طوری است که خرج منزل، خورد و خوراکم و حتی کرایه تاکسی ام در نمی یاید. چطور به تمرین بروم؟ همه این ها باعث شده سر تمرین نروم و راهی به جز جدایی از استقلال ندارم. نمی توانم هم در زمین تلاش کنم و هم مسائل مربوط به زندگی ام را حل کنم. الان 2 روز مانده فصل نقل و انتقالات تمام شود و خودم نمی دانم باید چکار کنم.

?امروز به باشگاه رفتم که احمد مددی نبود. با مدیران استقلال صحبت کردم و بعد برای صرف ناهار باشگاه را ترک کردم. وقتی برگشتم من را از نگهبانی راه ندادند، این کار آقایان یک بی احترامی بزرگ به بازیکن استقلال است و بسیار از این مساله ناراحتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
تغییر مهم در آیین نامه انتخابات فدراسیون فوتبال؛ رییس با 50 درصد آرا انتخاب می شود

▪در مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال هر کاندیدا که در دور اول رای گیری تعداد آرای او به 50 درصد اعضای حاضر برسد برنده انتخابات خواهد بود. در صورتی که مجمع بیش از دو کاندیدا داشته باشد و هیچکدام از آنها موفق به کسب 50 درصد آرا مجمع نشوند رقابت بین دو نفر برتر در مرحله دوم دنبال خواهد شد. در مرحله دوم هر کاندیدا که بیشترین رای را از مجمع کسب کند به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال برای 4 سال آینده انتخاب خواهد شد و دیگر 50 درصد آرا هم تعیین نکننده نخواهد بود. این در حالی است که در اساسنامه قبلی و شیوه برگزاری انتخابات، رییس می بایست با دو سوم آرا انتخاب می شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
سید نظام الدین موسوی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده ویلموتس بسته نشده است و پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد/ باید اطلاعات مختلف را بررسی کنیم تا متوجه شویم در انعقاد این قرارداد تخلف صورت گرفته است یا خیر؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین