چند خبر کوتاه(فوری)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Stone Heart
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
99/08/25
مهدی تارتار دروازه‌بان ویسی را نخواست

▫تارتار پس از بررسی شرایط تیمش، اعلام کرده به محمد دریس که با نظر عبدالله ویسی جذب شد نیاز ندارد و حالا پیکانی‌ها به جای دریس به دنبال دروازه‌بان دیگری هستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Kallinu
99/08/25
بیانیه روحانی در آستانه اعمال محدودیت های شدید برای مقابله با موج سوم کرونا

ملت بزرگ و سرفراز ایران؛

با توجه به جهش ویروس کرونا و اوج گیری مجدد بیماری عالمگیر کوید 19 در کشور، به پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان و قرارگاه عملیاتی کرونا، «طرح جامع مقابله با کرونا» در ستاد ملی کرونا به تصویب رسید که به موجب آن، اعمال محدودیت های شدید در شهرهای مختلف کشور ، از هفته آینده الزامی می گردد.

در این شرائط، وظیفه اخلاقی، شرعی و انقلابی همه ما، حفظ حیات جامعه و توجه به مسئولیت عمومی و عمل به اقتضائات این شرائط است.

از این رو وظیفه خود می دانم که موارد زیر را به اطلاع ملت شریف ایران برسانم:

1- بسیج همگانی ملت و دولت را برای مقابله با موج سوم کرونا در کشور اعلام می کنم.

2- از همه دستگاههای دولتی و دیگر قوا و نهادها، می خواهم که با اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی کرونا، با همه امکانات به یاری وزارت بهداشت و درمان و کادر درمانی کشور بشتابند.

3- از قرارگاه عملیاتی کرونا می خواهم اجرای همه مصوبات ستاد ملی ، توسط دستگاههای مسئول را پیگیری نماید.

4- از سازمان برنامه و بودجه می خواهم در اجرای این طرح ، اعتبارات مورد نیاز وزارت بهداشت و درمان و دیگر دستگاههای مسئول در امر مقابله با کرونا را به فوریت تأمین کند.

5- از وزارت بهداشت و درمان می خواهم به طور کامل و بدون اغماض، طرح نظارت بر قرنطینه مبتلایان و شناسائی حلقه تماس و هشدار و در صورت لزوم جریمه را اجرا کند.

6- از نیروی انتظامی و بسیج می خواهم اجرای کامل و بدون استثناء ، تصمیمات انضباطی مقررات فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت شدید بهداشتی را اجرا نموده و ضابطین نسبت به جریمه اقلیت بسیار کوچک متخلفین که امنیت بهداشتی جامعه را به خطر می اندازند، اقدام کنند.

7- از رسانه های مسئول و سیاسیون کشور درخواست می کنم که با توجه به اولویت قطعی حراست از جان مردم، وظیفه اطلاع رسانی و اقناع سازی عمومی در رعایت مقررات بهداشتی را در اولویت قرار داده و با سیاسی و جناحی کردن مسأله مقابله با کرونا، مقابله کنند.

8- از مردم فهیم و شریف ایران هم استدعا می کنم در پاسداری از حق الناس و حق حیات مردم، رعایت مقررات مقابله با کرونا را وظیفه شرعی و اجتماعی خود دانسته و همگان را به این وظیفه اجتماعی دعوت کنند و سهل انگاری در این مورد و یا سوء استفاده از این شرائط را برنتابند

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
ترامپ: بایدن پیروز شد چون تقلب کرد

نامزد شکست خورده جمهوری‌خواه انتخابات آمریکا:
? تمام اشتباهات مکانیکی در شب انتخابات روی داد تا آنها آرای انتخابات را بدزدند.
? آنها در این کار موفق شدند.
? رای‌گیری پستی واقعا یک جوک مسخره است.
? او پیروز شد چون انتخابات دستکاری شد.
? هیچ ناظری وجود نداشت.
? رای‌ها توسط یک شرکت چپ‌گرای افراطی بد نام، "دومینین"، و با تجهیزاتی که حتی نتوانستند در تگزاس (که من با آرای زیادی در آن پیروز شدم) مورد تایید قرار گیرند، شمرده شدند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
ترامپ حرفش را پس گرفت؛ من هیچ چیز را واگذار نمی‌کنم!

?بایدن فقط از دید رسانه‌های اخبار جعلی پیروز شده است! هنوز راهی طولانی در پیش داریم. این یک انتخابات متقلبانه بود. ما پیروز می‌شویم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25پیش بینی امیدوار کننده یک دانشمند: مهار کامل کرونا تا میانه سال آینده

?اوغور شاهین دانشمند همکار در ساخت واکسن ویروس کرونا، ابراز اطمینان کرد که در صورت استفاده گسترده از آن در سال آینده، زمستانی عادی در پیش خواهیم داشت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
تشییع زنده یاد مریم رحیمی پرستار ۲۷ ساله بیمارستان‌های شیراز

?وی با وجود بارداری همچنان مشغول به کار بود که پس از ابتلا، ناچار به زایمان زودرس شد و دو روز پس از زایمان در گذشت.
?فرزند وی نیز پس از چند روز دوری به مادر پیوست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم: از نظر شرعی، ریاست جمهوری زنان اشکال ندارد.

?نمکی وزیر بهداشت: با دستور رئیس جمهوری مراکز درمان سرپایی کرونا ۴ برابر می‌شود.

?در حمله مرگبار مردان مسلح به یک اتوبوس در منطقه‌ای واقع در غرب اتیوپی دست‌کم ۳۴ نفر کشته شدند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
ماجرای امحای گوجه در عراق چه بود؟/ صف ۱۱۰۰کامیون سیب‎زمینی

?یک مقام مسئول در گمرک پرویزخان می‎گوید قصه واقعی فاسد شدن گوجه‌فرنگی‌ها، حمل بیش از ۱۱۰۰ کامیون معمولی ظرف سه روز به مرز عراق بود درحالی‎که ظرفیت پذیرش طرف عراقی ۷۰ کامیون در روز است.
?حسینی، عضو اتاق مشترک ایران و عراق نیز گفته تا امروز حدود ۱۱۰۰ کامیون سیب زمینی بدون برنامه وارد مرز پرویزخان شده است. ماندن این کالاها در مرز باعث افت کیفیت و برگشت کالا می‎شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
پدر قایدی: امیدوارم مهدی را در اروپا ببینم/ به داشتن چنین پسری افتخار می‌کنم

?چه اتفاقی بهتر از اینکه پسر آدم در لباس تیم ملی کشورش بتواند بازی کند و چه حالی از آن بهتر که پسرتان دروازه حریف تیم ملی کشورت را هم باز کند.

?به اتفاق دوستان بیرون از منزل بودم و از طریق تلفن همراه بازی را می‌دیدم که مهدی به زمین رفت و بعد از چند دقیقه هم گل زد. خیلی خوشحال شدم و همان لحظه دعایش کردم که باعث افتخار من و خانواده‌اش شده است.

?مطمئن هستم با این روند فوتبالی‌اش با سن و سالی که دارد می‌تواند راهی اروپا شود و آنجا نماینده‌ای شایسته برای ایران و ایرانی باشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
99/08/25
#چندخبرکوتاه

?ربیعی سخنگوی دولت: تردد شهر به شهر از شنبه اول آذر ممنوع است.

?تست کرونای سید جلال عسگری دبیر فدراسیون کشتی مثبت شد.

?دستگاه امنیت ملی عراق امروز (یکشنبه) از انهدام یک گروهک تروریستی زیرزمینی ۱۵ نفره در استان نینوا در شمال کشور خبر داد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین