8/22/24 #171 آرامش🌹آرامش🌹 عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته فرشته زمینی تاریخ ثبتنام 4/4/24 نوشتهها 358 پسندها 478 امتیازها 113 سکه 45 منو پنجره حالمون خوب نیست چه آرامشی پشت این پرده بود بگو خاطراتت از اینجا برن ببینم کسی دعوتت کرده بود
منو پنجره حالمون خوب نیست چه آرامشی پشت این پرده بود بگو خاطراتت از اینجا برن ببینم کسی دعوتت کرده بود
9/21/24 #172 هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب تاریخ ثبتنام 3/4/24 نوشتهها 1,203 پسندها 5,658 امتیازها 388 سکه 576 میخوام برم دریا کنار دریا کنار هنوز قشنگه آخ میدونم از سبزهزار تا شالیزار هنوز قشنگه
11/1/24 #173 هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب تاریخ ثبتنام 3/4/24 نوشتهها 1,203 پسندها 5,658 امتیازها 388 سکه 576 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شب و آنیش بزنم تا به دریا برسم
من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شب و آنیش بزنم تا به دریا برسم
11/1/24 #174 K K.KOROSH.H کاربر جدید کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/20/24 نوشتهها 4 پسندها 21 امتیازها 3 سکه 8 با مِی و مِی خوارم من با مِی پرستانم من در این جهان هستی سرمست و شیدایم من
11/13/24 #175 هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب تاریخ ثبتنام 3/4/24 نوشتهها 1,203 پسندها 5,658 امتیازها 388 سکه 576 Ben Dalkavuk Olanı Hizaya Getiremem من نميتونم آدم بي مصرفو درست كنم Sorma Bana Ben Görünmezi Göremem نپرس ازم، نميتونم كه از ديده پنهان رو ببينم Merak Eden Kendine Yönelsin هر كي كنجكاوه بره راه خودش Geçici Şeylere Heves Edip Üzülemem نميتونم هوس چيزهاي زود گذر و كنم خودمو ناراحت كنم Fikrim, Hevesimi Alt Etsin عقلم، هوسم رو از رو ببره Bildim Lakin Söyleyemem فهميدم اما نميتونم بگم Gördüm Ama İzah Edemem Dünya, Senle Baş Edemem Ben ديدم اما نميتونم توضيح بدم دنيا، من نميتونم با تو سر كنم
Ben Dalkavuk Olanı Hizaya Getiremem من نميتونم آدم بي مصرفو درست كنم Sorma Bana Ben Görünmezi Göremem نپرس ازم، نميتونم كه از ديده پنهان رو ببينم Merak Eden Kendine Yönelsin هر كي كنجكاوه بره راه خودش Geçici Şeylere Heves Edip Üzülemem نميتونم هوس چيزهاي زود گذر و كنم خودمو ناراحت كنم Fikrim, Hevesimi Alt Etsin عقلم، هوسم رو از رو ببره Bildim Lakin Söyleyemem فهميدم اما نميتونم بگم Gördüm Ama İzah Edemem Dünya, Senle Baş Edemem Ben ديدم اما نميتونم توضيح بدم دنيا، من نميتونم با تو سر كنم
11/13/24 #176 سنجاقک داور آکادمی داور آکادمی تاریخ ثبتنام 10/23/24 نوشتهها 68 پسندها 657 امتیازها 83 سکه 346 You're ripped at every edge but you're a masterpiece
12/17/24 مدیرکل #177 FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات تاریخ ثبتنام 6/15/24 نوشتهها 1,375 پسندها 4,502 امتیازها 378 سکه 2,125 فرق تو با همه جاهای تو دنیا واسم اینه اینکه آغو*ش تو، بیخطرترین جای زمینه
12/19/24 #178 S Saya کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب مدیر رسمی طراحی و گرافیست تاریخ ثبتنام 9/13/23 نوشتهها 977 پسندها 5,396 امتیازها 368 سکه 53 Baby, catch me if you can, let's race so !Stop, throw away the name Rover-
1/3/25 مدیرکل #179 PerS!aN کاربر حــامی کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 9/24/22 نوشتهها 1,618 پسندها 2,807 امتیازها 190 سکه 241 غمگین ترین آهنگ دنیا را اگر جایی شنیدی یا ابر سرگردان غم را بی قرار گریه دیدی دلدارت از عشقت گذشت و همچنان دلداده ماندی مثل مسافرهای خسته در غروب جاده ماندی شبهای طولانی اگر با درد دلتنگی نشستی هر لحظه ای که بی صدا با بغض تنهایی شکستی در کوچه های آشنایی عاشقی دیوانه دیدی یا اشک سردی را اگر در حسرت یک شانه دیدی... یادی از این غربت نشین تنهاترین مرد زمین کن یادی از این غمخواره ی آواره ی بی سرزمین کن
غمگین ترین آهنگ دنیا را اگر جایی شنیدی یا ابر سرگردان غم را بی قرار گریه دیدی دلدارت از عشقت گذشت و همچنان دلداده ماندی مثل مسافرهای خسته در غروب جاده ماندی شبهای طولانی اگر با درد دلتنگی نشستی هر لحظه ای که بی صدا با بغض تنهایی شکستی در کوچه های آشنایی عاشقی دیوانه دیدی یا اشک سردی را اگر در حسرت یک شانه دیدی... یادی از این غربت نشین تنهاترین مرد زمین کن یادی از این غمخواره ی آواره ی بی سرزمین کن
1/4/25 #180 پناه. کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 1/4/25 نوشتهها 154 پسندها 1,264 امتیازها 133 سکه 575 غمگین شدی قبول تنها شدی درست اما صبور باش این خونه خاطرست از خونه دور باش اون بت که ساختی با دستای خودت حالا خدا شده تا دیده عاشقی از تو جدا شده
غمگین شدی قبول تنها شدی درست اما صبور باش این خونه خاطرست از خونه دور باش اون بت که ساختی با دستای خودت حالا خدا شده تا دیده عاشقی از تو جدا شده