پیدا کردن کسی که بتوانم دوستش داشته باشم؟ حتی فکر کردن به آن هم میتوانست ، حس قشنگ و شیرینی داشته باشد، ولی ممکن نبود.
نه ممکن نبود من نمی توانستم به کسی علاقمند شوم،اما از تنهایی هم خسته بودم.
دلم می خواست آن حسی که در زندگی ام کم بود را تجربه کنم.
طنین موزیک بار دیگر در گوشم پیچید :
"آره تورو پیدا می کنم... "
شاید هم...
شاید هم روزی آن آدم پیدا شد!
- راست گفتن اگه تو روی آدم بدهکار بخندی یه روزی طلبکارت میشه. تو همون بدهکاری بودی که طلبکار شدی. تقصیر منه. بعضی از آدما رو نباید بهشون فرصت داد و بلندشون کرد. باید پا گذاشت روشون و از روشون رد شد.
همه فکر میکنند دیابلو قاتله اما نه اون یک قهرمانه!
ما داریم عدالت رو پس میگیریم. برای نابود کردن شیطان باید شیطان بشی! -آنا- من دیابلو هستم! @hadis hpf
میدونی آیهان، من میگم هر آدمی واسه خودش یه سیاره داره و آدرس اونو هیچ کس جز خودش نداره؛ وقتی ناراحت باشه میره تو سیارهاش و درش رو روی خودش میبنده. اینکه کِی در اون سیاره باز بشه و یه آدم جدید ازش بیرون بیاد، یکی که قوی باشه و پوست کلفتتر، به این بستگی داره که چقدر بقیه درکت کنن و خودت هم بخوای که از اونجا بیرون بیای. هر چی تنهائیت و غصههات بیشتر باشه لولای در سیارهات هم خستهتره. اما یه روز میاد که در اون سیاره باز میشه و یکی ازش بیرون میاد که با لبخند اون آدم قوی و جدید رو به همه نشون میده. یکی که واسه تحمل همهی دردهایی که کشیده به خودش تبریک میگه و واسه شکست دادن دردهاش به خودش پاداش میده. به خودش خوب زندگی کردن و بیوقفه تلاش کردن و لذ*ت بردن رو هدیه میده.
پ.ن: یکمی طولانیه ولی خیلی جذابه؛ میارزه به خوندنش! -ارمیا- برزخ جهنمی @star shadow