L Lidiya مهمان 1/17/24 #12 دوری و به تعداد هواپیماهایی که از بالای سرم میگذره بهت فکر میکنم آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #13 پـس کـی تـمــام میـشـود… شـبـهـــایی کــه دور از تــو بــا خـیـال چشمـانت تــا سـحــر چـشم بـر هـم نـمی گـذارم… حـسـرت بودن در آغـوشت دیـوانــه ام میکـنــد… آخرین ویرایش: 1/17/24
پـس کـی تـمــام میـشـود… شـبـهـــایی کــه دور از تــو بــا خـیـال چشمـانت تــا سـحــر چـشم بـر هـم نـمی گـذارم… حـسـرت بودن در آغـوشت دیـوانــه ام میکـنــد…
L Lidiya مهمان 1/17/24 #14 چه دروغ بزرگیست که اینجا شهر پر جمعیتی ست! تو که نیستی اینجا هم خالی از آدم است… لاله صاحبدل آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #15 از بعضی اتفاقها نباید ساده گذشت مثلاً اینکه تو باشی این که بلند بخندی و این که بلندتر بگویی «دوستت دارم» آخرین ویرایش: 1/17/24
از بعضی اتفاقها نباید ساده گذشت مثلاً اینکه تو باشی این که بلند بخندی و این که بلندتر بگویی «دوستت دارم»
L Lidiya مهمان 1/16/24 #16 هر صُبح حالَت موهایم عوض میشود از بَس خواب "نوازش" دیده ام... #فاطمه_جعفری آخرین ویرایش: 1/16/24
L Lidiya مهمان 1/16/24 #17 از دور تو را دوست می دارم. بدون بوی تو... بدون در آغو*ش کشیدنت. بدون لم*س کردن صورتت، تنها دوستت میدارم... آخرین ویرایش: 1/16/24
از دور تو را دوست می دارم. بدون بوی تو... بدون در آغو*ش کشیدنت. بدون لم*س کردن صورتت، تنها دوستت میدارم...
L Lidiya مهمان 1/16/24 #18 خیال میکنم شهرهای دنیا نقطههایی خیالیاند روی نقشهی جغرافیا همهی شهرها جز یک شهر شهری که عاشقت شدم آنجا شهری که خانهی من شد بعد از تو. آخرین ویرایش: 1/16/24
خیال میکنم شهرهای دنیا نقطههایی خیالیاند روی نقشهی جغرافیا همهی شهرها جز یک شهر شهری که عاشقت شدم آنجا شهری که خانهی من شد بعد از تو.