1/17/24 نویسنده موضوع #11 L Lidiya مهمان چه دوری چه نزدیک ، ای ماه . .️. #عباس_کیارستمی آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #12 L Lidiya مهمان دوری و به تعداد هواپیماهایی که از بالای سرم میگذره بهت فکر میکنم آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #13 L Lidiya مهمان پـس کـی تـمــام میـشـود… شـبـهـــایی کــه دور از تــو بــا خـیـال چشمـانت تــا سـحــر چـشم بـر هـم نـمی گـذارم… حـسـرت بودن در آغـوشت دیـوانــه ام میکـنــد… آخرین ویرایش: 1/17/24
پـس کـی تـمــام میـشـود… شـبـهـــایی کــه دور از تــو بــا خـیـال چشمـانت تــا سـحــر چـشم بـر هـم نـمی گـذارم… حـسـرت بودن در آغـوشت دیـوانــه ام میکـنــد…
1/17/24 نویسنده موضوع #14 L Lidiya مهمان چه دروغ بزرگیست که اینجا شهر پر جمعیتی ست! تو که نیستی اینجا هم خالی از آدم است… لاله صاحبدل آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #15 L Lidiya مهمان از بعضی اتفاقها نباید ساده گذشت مثلاً اینکه تو باشی این که بلند بخندی و این که بلندتر بگویی «دوستت دارم» آخرین ویرایش: 1/17/24
از بعضی اتفاقها نباید ساده گذشت مثلاً اینکه تو باشی این که بلند بخندی و این که بلندتر بگویی «دوستت دارم»
1/16/24 نویسنده موضوع #16 L Lidiya مهمان هر صُبح حالَت موهایم عوض میشود از بَس خواب "نوازش" دیده ام... #فاطمه_جعفری آخرین ویرایش: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع #17 L Lidiya مهمان از دور تو را دوست می دارم. بدون بوی تو... بدون در آغو*ش کشیدنت. بدون لم*س کردن صورتت، تنها دوستت میدارم... آخرین ویرایش: 1/16/24
از دور تو را دوست می دارم. بدون بوی تو... بدون در آغو*ش کشیدنت. بدون لم*س کردن صورتت، تنها دوستت میدارم...
1/16/24 نویسنده موضوع #18 L Lidiya مهمان خیال میکنم شهرهای دنیا نقطههایی خیالیاند روی نقشهی جغرافیا همهی شهرها جز یک شهر شهری که عاشقت شدم آنجا شهری که خانهی من شد بعد از تو. آخرین ویرایش: 1/16/24
خیال میکنم شهرهای دنیا نقطههایی خیالیاند روی نقشهی جغرافیا همهی شهرها جز یک شهر شهری که عاشقت شدم آنجا شهری که خانهی من شد بعد از تو.
1/16/24 نویسنده موضوع #19 L Lidiya مهمان ببینمت، بغلت می کنم. به اندازه ی صد سال... آخرین ویرایش: 1/16/24