1/17/24 #2 L Lidiya مهمان من دلخوری هایم را سرکوب می کنم و دوستی ها، با نگفتن ها به پایان می رسد... آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 #3 L Lidiya مهمان ماها تو ارتباطاتمون وقتی دلخوری پیش میاد غرورمون رو ترجیح میدیم فکر میکنیم کوتاه بیایم باختیم ولی باخت وقتیه که آدمای زندگیتو از دست بدی آخرین ویرایش: 1/17/24
ماها تو ارتباطاتمون وقتی دلخوری پیش میاد غرورمون رو ترجیح میدیم فکر میکنیم کوتاه بیایم باختیم ولی باخت وقتیه که آدمای زندگیتو از دست بدی
1/17/24 #4 L Lidiya مهمان کاش هیچ گذشته ای با هم نداشتیم... آنوقت من می توانستم به تو زنگ بزنم و بی دلخوری حالت را بپرسم ؛ چقدر پرسیدنِ حالِ ساده ات بعید شده حالا .. آخرین ویرایش: 1/17/24
کاش هیچ گذشته ای با هم نداشتیم... آنوقت من می توانستم به تو زنگ بزنم و بی دلخوری حالت را بپرسم ؛ چقدر پرسیدنِ حالِ ساده ات بعید شده حالا ..
1/17/24 #6 L Lidiya مهمان از من دلخوری؟! is typing is typing is typing …online is typing +نه… آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 #7 L Lidiya مهمان آدم ها به اندازه ی “ناگفته هایشان” از هم دور می شوند نه به اندازه ی “قدم هایشان”… آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 #8 L Lidiya مهمان سهم من از دنیا نداشتن است تنها قدم زدن در پیاده رو ها و فکر کردن به کسی که هیچ وقت نبود آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 #9 MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر تاریخ ثبتنام 5/11/20 نوشتهها 6,586 پسندها 13,492 امتیازها 703 سکه 888 ? ما یک عذرخواهی به خودمان بدهکاریم برای تمام وقتهایی که میدانستیم قدرمان را نمیدانند، اما باز محبت کردیم میدانستیم حرفمان را نمیفهمند اما باز گفتیم میدانستیم حقیقت را نمیگویند اما باز وانمود کردیم که باور میکنیم تا خجالت نکشند ما به خودمان یک عذرخواهی بدهکاریم برای تمام وقت هایی که سکوت کردیم مبادا آدمِ رو به رو، دلش چون ما بشکند... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
? ما یک عذرخواهی به خودمان بدهکاریم برای تمام وقتهایی که میدانستیم قدرمان را نمیدانند، اما باز محبت کردیم میدانستیم حرفمان را نمیفهمند اما باز گفتیم میدانستیم حقیقت را نمیگویند اما باز وانمود کردیم که باور میکنیم تا خجالت نکشند ما به خودمان یک عذرخواهی بدهکاریم برای تمام وقت هایی که سکوت کردیم مبادا آدمِ رو به رو، دلش چون ما بشکند...
1/17/24 #10 L Lidiya مهمان از این ناراحت نیستم اونی که باید میشد؛ نشد از این ناراحتم چرا با این که میدونستم اشتباهه؛ با سماجت تمام ادامه دادم. از اینکه واستادم تا به بدترین شکل ممکن ببازم. [فرگل مشتاقی] آخرین ویرایش: 1/17/24
از این ناراحت نیستم اونی که باید میشد؛ نشد از این ناراحتم چرا با این که میدونستم اشتباهه؛ با سماجت تمام ادامه دادم. از اینکه واستادم تا به بدترین شکل ممکن ببازم. [فرگل مشتاقی]