متن | انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
هیچ کس متوجه این موضوع نمی‌شود که بعضی‌ها چه تلاش زیادی می‌کنند تا شاید بتوانند معمولی (نرمال) به نظر برسند. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
می‌دانی خوشحالی چیست؟ اینکه بدون پرسیدن هیچ سوال مشخصی بتوانی جواب بله را بشنوی. آلبر کامو – سقوط​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در کل آدم‌ها بیشتر نیازمند به تشویق برای ادامه دادن زندگی هستند، تا تمام کردن آن. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنها راهی که شخصی می‌تواند با دنیای خالی از آزادی مقابله کند، آزاد بودن در تمام وجوه است، در این صورت حضور آن شخص به ذات، به عنوان مقاومت و ایستادگی در برابر دنیا به شمار می‌آید. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پاییز بهار دوم است، هنگامی‌که تمامی برگ‌ها تبدیل به گل می‌شوند. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ممکن است در مورد چیزهایی که به آنها علاقه‌مندم مطمئن نباشم، اما در رابطه چیزهایی که علاقه‌ای ندارم کاملا مطمئنم. آلبر کامو – بیگانه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من همواره بر وفادار بودن خود پافشاری می‌کردم،‌ درعین حالی که اعتقاد داشتم که از میان افرادی که دوستشان دارم نمی توانم کسی‌را نام ببرم که به او خیانت نکرده باشم. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در دل هر زیبایی، چیزی غیر انسانی نهفته است. آلبر کامو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

همیشه تا سرحد امکان (انتها) ادامه بده، چرا که آنجا جایی است که تو به حقیقت خواهی رسید. آلبر کامو

آخرین ویرایش توسط مدیر:

عزیزم،

من متوجه شدم که، در اعماق نفرت درونم، عشقی بی پایان وجود دارد.

من متوجه شدم که، در انتهای گریه درونم، لبخندی بی‌مانند وجود دارد.

من متوجه شدم که، در پیچیده‌ترین آشوب‌های درونم، آرامشی عمیق وجود دارد.

من متوجه شدم که، در اعماق زمستان درونم، تابستانی دلپذیر وجود دارد.

و این‌ها به من شادی می‌دهند. و به همین دلیل است که برایم مهم نیست دنیا با بیرحمی بر من فشار بیاورد، زیرا که در درونم چیزی قویتر، با آن مقابله می‌کند.

تقدیم با عشق،

آلبر کامو.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین