متن | انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
«موسیقی، تندنویسیِ احساسات است.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هرآنچه به‌ژرفنا سقوط کند، تا مرز شفافیت قابل وضوح است.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هرجا که محتوا وجود داشته باشد، اشکال نیز خودبه‌خود آن را دربر می‌گیرند.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هرگاه به مدرسه قدم می‌گذارم، با مشاهده چهره‌های کثیف و تکیده، موهای ژولیده، و برق چشمانِ این کودکان فقیر، دستخوش ناآرامی و انزجار می‌شوم و همان حالتی به‌من دست می‌دهد که بارها از دیدن **‌خواران مس*ت، بر من مستولی شده‌است. ای خدای بزرگ! چگونه می‌توانم آن‌ها را نجات دهم؟ نمی‌دانم به کدامین یک کمک کنم. من آموزش و پرورش را فقط برای توده‌ها می‌خواهم و نه کسی دیگر، مگر بتوانم پوشکین‌ها و لومونوسف‌های آینده را از غرق شدن رهایی بخشم.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هنگام مطالعه، به‌دقت می‌توان اندیشید.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هیچ پدیده‌ای تحت تأثیرِ سنت‌گرایی، به‌اندازه قلمرو هنر آسیب پذیر نیست.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«یک گلولهٔ برف را نمی‌توان به یک لحظه آب کرد. حدّ زمانیِ معینی هست که هرقدر هم که بر مقدار حرارت بیفزاییم برف تندتر از آن آب نمی‌شود. به عکس، هر قدر بر مقدار حرارت افزوده شود برف باقی‌مانده سخت‌تر می‌شود.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«یکی از نافذترین عوامل در اجرای خواب مصنوعی (هیپنوتیزم) – به‌لحاظ تأثیر ظاهری در روح و روان انسان – آرایش و پیرایش است، انسان‌ها به‌درستی به‌این موضوع پی‌برده‌اند. از این جا است که نقش اونیفورم‌های ارتشی و ردای کشیشان آشکار می‌گردد.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«هنر، کاردستی نیست بلکه انتقال احساسی است که هنرمند تجربه کرده است.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
«ورونسکی در آن نگاه کوتاه فرصت یافت سرزندگی سرکوفته‌ای را که بر چهره‌اش جولان می‌داد و میان دو چشم برّاقش جابجا می‌شد و آن لبخند ناچیزی را که به لبش انحنا می‌داد دریابد.»​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین