M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #241 گاهی خوابت را می بینم بی صدا بی تصویر مثلِ ماهی در آبهای تاریک که ل*ب می زند و معلوم نیست حبابها کلمهاند یا بوسه هایی از دلتنگی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
گاهی خوابت را می بینم بی صدا بی تصویر مثلِ ماهی در آبهای تاریک که ل*ب می زند و معلوم نیست حبابها کلمهاند یا بوسه هایی از دلتنگی
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #242 از این ناراحت نیستم کـه اونی کـه باید میشد نشد از این ناراحتم چرا با اینکـه میدونستم اشتباهه با سماجت تمام ادامه دادم از اینکـه واستادم تا بـه بدترین شکل ممکن ببازم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
از این ناراحت نیستم کـه اونی کـه باید میشد نشد از این ناراحتم چرا با اینکـه میدونستم اشتباهه با سماجت تمام ادامه دادم از اینکـه واستادم تا بـه بدترین شکل ممکن ببازم
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #243 بـه یک نفر کـه خودش باشد خودش بماند سادیسم نداشته باشد روحمان را مجروح نکند چـه بودنش چـه نبودنش آدم رابه تهوع نیاندازد نفسش حق باشد بماند و گم نشود نیازمندیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بـه یک نفر کـه خودش باشد خودش بماند سادیسم نداشته باشد روحمان را مجروح نکند چـه بودنش چـه نبودنش آدم رابه تهوع نیاندازد نفسش حق باشد بماند و گم نشود نیازمندیم
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #244 درسکوت دادگاه سرنوشت عشق برما حکم سنگینی نوشت گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
درسکوت دادگاه سرنوشت عشق برما حکم سنگینی نوشت گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #245 نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو