M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #31 ای کاش کنارت بودم تا زیباترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت نور باران کنی تا خوابت ببرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ای کاش کنارت بودم تا زیباترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت نور باران کنی تا خوابت ببرد
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #32 بخواب ای آفتاب بی غروبم شب تنهایی دل ها دراز است دعایت میکنم هر شب همین وقت که درهای دعا تا صبح باز است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بخواب ای آفتاب بی غروبم شب تنهایی دل ها دراز است دعایت میکنم هر شب همین وقت که درهای دعا تا صبح باز است
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #33 شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #34 صدایت در گوشم زمزمه می شود نگاهت در ذهنم مجسم ولی من تو را می خواهم نه خیالت را شبت ستاره باران … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #35 در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت برندارم روز و شب جان و دل از عاشقان میخواستند جان و دل را میسپارم روز و شب ” مولوی “ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت برندارم روز و شب جان و دل از عاشقان میخواستند جان و دل را میسپارم روز و شب ” مولوی “
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #36 تو بخواب نازنینم به جان تمام دلواپسی هایم قسم که لحظه ای دیده بر هم ننهم و نگهبان تمام غزل های بر باد رفته باشم قول می دهم یک مو نیز از سر قاصدک رویاهایت کم نشود تو بخواب نازنینم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تو بخواب نازنینم به جان تمام دلواپسی هایم قسم که لحظه ای دیده بر هم ننهم و نگهبان تمام غزل های بر باد رفته باشم قول می دهم یک مو نیز از سر قاصدک رویاهایت کم نشود تو بخواب نازنینم
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #37 باز هم شب شد و من هنوز بی عشق تو از تمام رویا ها دلگیرم امشب درانتظار یک شب به خیر تا صبح بیدار خواهم ماند اما تو چشماهای زیبایت را به رویاها بسپار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
باز هم شب شد و من هنوز بی عشق تو از تمام رویا ها دلگیرم امشب درانتظار یک شب به خیر تا صبح بیدار خواهم ماند اما تو چشماهای زیبایت را به رویاها بسپار
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #38 ای کاش کنارت بودم تا زیباترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت نور باران کن تا خوابت ببرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ای کاش کنارت بودم تا زیباترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت نور باران کن تا خوابت ببرد
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #39 شب بخیر ای آخرین امید من نذار تاریکی تو قلبت بنشینه چشاتو بروی شهر شب ببند تا چشای کوچیکت خواب ببینه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
M Manila کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 322 امتیازها امتیازها 83 سکه 0 1/17/24 #40 لالایی کن بخواب قشنگترین یار منو از خواب غفلت کردی بیدار لالایی کن بخواب معنی عشقم الهی بمونی تو سرنوشتم لالایی کن شبت به خیر عزیزم تمام عشقمو به پات می ریزم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
لالایی کن بخواب قشنگترین یار منو از خواب غفلت کردی بیدار لالایی کن بخواب معنی عشقم الهی بمونی تو سرنوشتم لالایی کن شبت به خیر عزیزم تمام عشقمو به پات می ریزم