مشاهده فایلپیوست 35422
فرید: بهم بگین این ایده های خلاقانتون? از کجا میان?؟منبع الهامتون چیه?؟
آندریان استوت: خب ما از مکان ها الهام میگیریم، مثلا آلبومی? ک سال پیش اینجا ضبط کردیم الهام گرفته از جمهوری چک بود، شهر پراگ حسو حال حضور توی جمهوری چک اوایل 1990 و تغییرات اون دوره پس میشه گفت مکان ها الهام میکنن، ینی میخوام بگم جاهایی ک میریم، آدما و اتفاقاتشون مارتین دقیقا از همه اینا و چیزایی ک دیده روایت میسازه و اونارو ترانه وار تعریف میکنه، مثل تجربه رفتن ب ی کافه

یا بار? جالب اینا خودشون الهام بخشن و خیلی چیزای دیگ میتونه باشه.
مثلا ما روی آثار و کتابای? نویسنده های بزرگ خیلی کار میکنیم، مثل آلن پو،هانس کریستیان آندرسن یا آثار شکسپیر مثل هملت و همه اینا پروژه هایی ک روشون کار میکنیم ب ما ایده میدن، مثلا تو جریان هملت اون جا مارتین جلو میره و ی شخصیتو? انتخاب میکنه و بعد از ی دریچه نو و متفاوت از داستان واقعی داستانو بازسازی

میکنه و از دید خودش ی روایت جدید ترانه وار میسازه ن از دید کلاسیک و سنتی و بعد از اون با طراح?️ و کارگردان? همکاری میکنیم، فکر میکنیم.
مارتین: میدونی همکاری خودش الهام بخشه، تو وقتی تو ی همکاری فکر میکنی ب ایده های جذاب تری میتونی برسی.
مثلا تو آلبوم بعدی ک قراره منتشر کنیم، اون بیشتر بر اساس موسیقیه و شباهت مخصوصی داره ب موسیقی (ربتیکو یونان)من واقعا اون خوندنو دوس دارم?.
میدونی موسیقی هر چی بیشتر ب سمت شرق میره ک ایران هم شاملش میشه، واقعا جالب تره چون گام های متفاوتی نسبت ب موسیقی غرب داره، من حتی دعا کردنشون رو هم دوست دارم? اون سبک آواز با اون گام ها و دستگاه ها فوق العادس?
و من تعدادی صفحه موسیقی? قدیمی دارم ک مال(سمیرنا)هستش اون قبلا جزوی از یونان بود اما الان مال ترکیه هس و بهش میگن(ازمیر)اون موقع ها ی موزیسین? پیر ترک تبار نابینا بود(عاشق ویسل)ک تو خیابونا راه میرفت و آواز میخوند? و خب میدونی این مدل خوندن اصلا آسون نیست?
فرید: آلبوم جدیدتون اون جوریه؟
مارتین: آره آره میشه گفت سبک موسیقاییش تقریبا شبیه اونه
آندریان هویج: سبک موسیقی مذهبی روی خیلی ها تاثیر گذار بوده، من شخصا موسیقی شیخ التوفی(خواننده صوفی مصری)رو خیلی دوست دارم? اما خودم مسلمون نیستم.
مارتین: ن میدونی، ب نظرم این خیلی مهم نیس ک حتما مسلمون باشی و جدا از همه اینا مثلا توی ترکیه خیلی ها مسلمون نیستن یا حتی خیلی هاشون آتئیستن درسته؟? فک کنم تعداد آتئیستا اون جا کم نیس
فرید: آره
مارتین: اما خب این اصلا مهم نیست چون خود من خیلی ب موسیقی اون جا علاقه دارم? یا بزار اینجوری بگم بیشتر ب فرم موسیقیش علاقه دارم? تا اون قسمت مذهبیش