همگانی شما یک گیک هستید یا نرد؟

من مطلقا نردم
اصلا دوست نداشتم با این حقیقت رو به رو بشم:/ (خدا لعنتت کنه)
گیک بودن به مراتب مقبول تر بود
منم نردم
البته بخش سوسول رو فاکتور بگیری

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حسین همیشه دست‌ههایی وجود دارند که آدمای زیادی زیر مجموعه اون میشن، مثلا یا آبی یا قرمز یا استقلال یا پرسپولیس
این وسطم یه عده استثنا هستن و علاقه نشون نمیدن یا با هر دلیلی نه فوتبالین و یا نه میخوان جز این دسته ها باشن
وقتی میگی باید نرد یا گیک، خب من الان از هرکدوم یه تیکه برداشتم. ترکیبی پرو میشم؟:sidra_1::hmmm:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حسین همیشه دست‌هایی وجود دارند که آدمای زیادی زیر مجموعه اون میشن، مثلا یا آبی یا قرمز یا استقلال یا پرسپولیس
این وسطم یه عده استثنا هستن و علاقه نشون نمیدن یا با هر دلیلی نه فوتبالین و یا نه میخوان جز این دسته ها باشن
وقتی میگی باید نرد یا گیک، خب من الان از هرکدوم یه تیکه برداشتم. ترکیبی پرو میشم؟:sidra_1::hmmm:
نه خب شاید اطلاعات این تاپیک کامل نباشه یا درست توضیح نداده باشه

بعضی ها هم هستن که جزو هیچکدوم قرار نمیگیرن
ولی الان چیزی که زیاد بهش توجه میشه همین دو دستگی هست
این دو دستگی برا امروز یا دیروزم نیست و خیلی وقته که بوجود اومده
ولی الان این اصطلاح روز به روز داره بیشتر میشه و هر گروه یه جور غیرت خاص روی خودشون دارن مثل همون استقلال و پرسپولیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نه خب شاید اطلاعات این تاپیک کامل نباشه یا درست توضیح نداده باشه

بعضی ها هم هستن که جزو هیچکدوم قرار نمیگیرن
ولی الان چیزی که زیاد بهش توجه میشه همین دو دستگی هست
این دو دستگی برا امروز یا دیروزم نیست و خیلی وقته که بوجود اومده
ولی الان این اصطلاح روز به روز داره بیشتر میشه و هر گروه یه جور غیرت خاص روی خودشون دارن مثل همون استقلال و پرسپولیس
اطلاعات کامله ولی چون برگشتش به فارسی احتمالا ناقصه گیج کننده شده.
به هرحال من همیشه فکر میکنم یه نردم ولی کتابش رو خوندم و نرد اصلا شبیه دسته‌ای که براش تشکیل دادن نیست و فقط توی منزوی بودن مشترک هستن تقریبا و از نظر من.
گیک یه دلقک بوده و نرد یه شخصیت خیالی که دوتاشون مشهورن و رواج داشتن توی زبان های غیر رسمی لاتین...فقط یه نمادن
هرچند قلدری‌ها گیک ها باعث میشه فکر کنیم خیلی خوبن و بعضیا با نرد بودنشون هم گاهی ادعا کنن گیک هستن
ولی خب به نظر من قاطی این کری ها نشیم و بی طرفی باشیم بهتره? ما جا مونده از نسل تکنولوژیم

آخرین ویرایش:
70 گیک 30 نرد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فکر کنم اولی
از اون قسمتی ک گفته درس و دانشگاه بیخیال میشن فهمیدم-__

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گیک:aiwan_light_yes:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فکر کنم مورد اول

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hosein
همه‌ی شخصیت‌ها یا گیگ هستن یا نرد؟
آخه توصیفی که ازشون ارائه کرده از حد معمول خیلی دوره؛ یه چیزی مثل صفر و یک دقیقا. حد وسطی نداره؟ چون من حس نمی‌کنم هیچ یک از اینا باشم، یا حتی توی آدمای اطرافم شاید به ندرت دیده باشم چنین تایپایی رو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نفهمیدم چیم؟!????نمیشه تشخیص داد خیلی سخته و پیچیده
یه سری از ویژگی های گیگ و یه سری از ویژگی های نرد رو دارم???‍♀️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین