parvanehㅍ کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 543 امتیازها امتیازها 93 سکه 182 سه شنبه ساعت 16:03 #261 دیدگانــــــــ گفت: بهت نمیاد زیادی سیاهه کلیک کنید تا گسترش یابد... شبیه روح هاست اگه پیام ندی فکر میکنن با یک هوش مصنوعی دارند چت میکنم🫠( البته خیلی هم ماهه)
دیدگانــــــــ گفت: بهت نمیاد زیادی سیاهه کلیک کنید تا گسترش یابد... شبیه روح هاست اگه پیام ندی فکر میکنن با یک هوش مصنوعی دارند چت میکنم🫠( البته خیلی هم ماهه)
گناهکار کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 36 پسندها پسندها 82 امتیازها امتیازها 18 سکه 18 سه شنبه ساعت 20:12 #262 parvanehㅍ گفت: شبیه روح هاست اگه پیام ندی فکر میکنن با یک هوش مصنوعی دارند چت میکنم🫠( البته خیلی هم ماهه) کلیک کنید تا گسترش یابد... نمیگی آدم هوس گُل میکنه؟
parvanehㅍ گفت: شبیه روح هاست اگه پیام ندی فکر میکنن با یک هوش مصنوعی دارند چت میکنم🫠( البته خیلی هم ماهه) کلیک کنید تا گسترش یابد... نمیگی آدم هوس گُل میکنه؟
وِلیاوِلیا عضو تأیید شده است. مدیر نویسندگان +مترجمآزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی رمانخـور مقامدار آزمایشی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات مسئولیت پذیر فعال برتر فصل مدیر رسمی بررسی مدیریتی از تالار قلم زرین vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 2,085 پسندها پسندها 13,082 امتیازها امتیازها 598 سکه 3,801 پنجشنبه ساعت 21:39 #263 خیلی دارکه
parvanehㅍ کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 543 امتیازها امتیازها 93 سکه 182 پنجشنبه ساعت 21:59 #264 وِلیا گفت: خیلی دارکه کلیک کنید تا گسترش یابد... خوشگله 🥲 چی بگم