همگانی بـازش میکنی یا نـە؟

بازش نمی‌کنم چون مهم نیست که کی و چطوری میمیرم مهم اینکه کجا و چطوری دارم زندگی می کنم پس بجای اینکه منتظر مرگ باشم بدونه دغدغه از زندگیم لذت می‌برم سعی می‌کنم به بهترین شکی زندگی کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بازش میکنم چون میدونم مرگ چیز تلخی نیست و قبول دارم که هر لحظه میتونم بمیرم . ترجیح میدم زمان مرگمو بدونم تا ، تا اون موقع از تمام وقتم بهترین استفاده رو کنم و لذت ببرم . شاید نوشته بود فردا یا اصن یه یه ساعت دیگه میمیرم اینجوری حداقل از اون یه ساعت یا یه روز باقی مونده بیشترین لذت رو میبرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Lydia
بازش نمی‌کنم چه دلیلی داره که متوجه بشم.
اگر بازش کنم حتما پشیمون میشم و نمیخام پشیمون بشم وقتی خدا نخواسته بندگانش زمان مرگش را نداند پس سعی نمی‌کنم بدانم.
از زندگیم لذت می برم بدون هیج دغدغه‌ایی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بازش میکنم چرا که کارهایی رو که قبل از فرا رسیدن اون روز میخواستم انجام بدم‌رو به عمل برسونم تا وقتی روز مرگم فرا رسید غصه نخورم که کارها و علایقم رو به ثمر نرسوندم? مرگ هم جزوی از حیاته و باید قبولش کرد?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Lydia
باز نمیکنم
زندگیم میکنم چرا باز کنم که بقیه زندگیم با نگرانی باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بازش می کنم تا ببینم چقدر مهلت دارم که به کارهایی ک دوست دارم انجام بدم رسیدگی کنم و به اونایی ک نگفتم دوستتون دارم بگم دوستشون دارم و اشتباهات زندگیمو جبران کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بازش میکنم،شایدباعث شد توی بعضی چیزا تجدید نظر کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باعزش نمیکنم و با آرامش به زندگیم ادامه میدم؛ البته سعی میکنم به هرچی که دوست دارم برسم
ولی میدم اطرافیانم باز کنن تا بیشتر قدرمو بدونن/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باز میکنم
و از زندگیمم لذت میبرم
و میدونم کی باید چیکار کنم ک روز آخر حسرتشو نخورم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین