••? نازلی! بهـار خنده زد و ارغوان شكُــفت ?••

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مشاهده فایل‌پیوست 47341

آخرش که میای، حتی روزی که ما نباشیم. خب حالا یکم زودتر بیا! نگا ... به خدا شاید دیگه چیزی نسرودیما! دیروقتیه نشستیم منتظر اومدنت.
بیم از کوی او دیگر برنخیزد از رخوت بدن، بیا او را صدا بزن!
واسه‌مون زشته این همه لابه و التماس جلو دیوونه‌ها کلی پز دادیم که میای، زمین نمی‌ندازی. دیر وقتیه موندیم رو زِمین، کجــا پیدات کنیم؟
یه بارم تو بیا! بی این‌که ما برگردیم ...
جانِ ما ممکنه در فزاید اما از حُسن شما کم نمی‌شه.
باشه بگو من دیوونه‌م. اصن کی خواست عادی باشه هیچ‌وقت؟ حیفه آخه این همه دور. کی گفته دور؟
تنگه دلمون. تو بیا!

∬∬∬∬∬∬

امروز تولد @نازلی شاملوئه. نازلی اولین روزی که عضو شد، چهار فصلِ آدم‌ها رو نوشت. کاربرِ معمولیِ ساده‌ای که به چشم نمیومد زیاد. رفتیم گفتیم «دلبر! دلبر! چه بَخت بلندی داری که اسمت نازلیه!» مثالِ بارزِ جانِ ما درمی‌فزاید و از حُسن ایشان نمی‌کاهد؛ ولی خب دلبرها ذاتاً بی‌رحمن. شما سر بچرخون، چپ، راست ... کو دلبر که دل در دست بگیرد؟
بگذریم؛ مثلِ روزِ اول باید بگم «دلبر! دلبر! خوش به بخت بلندت که بهــــاری!» انصافانه‌ست؟ ما که زاده‌ی سرمای بی‌رحم زمستانیم، شما عدل وسط فروردینِ بهـار. آخه آدمیزاد هم این‌قدر خوش‌شانس؟ میگه بهار دلگیره! بابا کجاش دل‌گیره؟ نگا شکوفه‌ها رو. نگا قشنگی‌ها رو. به زبانِ حالْ با انسان سخن می‌گه. دلت میاد بگی دلگیره دلبر؟
رنگِ مورد علاقه‌ی من سبزه؛ حالا بگرد ببین از سبز قشنگ‌تر می‌یابی یا نه؟ اون یاروئه که می‌ایستاد یه جا ژستِ استاد دانشگاه می‌گرفت و حرف میزد، می‌گفت «رنگِ زندگی سَبزهـ»! بله که سبزه! شما زاده‌ی بهاری دلبر. سبزِ سبز و قشنگِ قشنگ. به ماه می‌مونی. به قول ح.سین، تو روحِ هر آن‌که نتواند دید.
ولی خدایی چه‌طوریه که این‌قدر قشنگی شما، دلبر؟

مشاهده فایل‌پیوست 47342

بر گیسویت ای جان، کم‌تر زن شانه ~ چون بر چین و شِکَنَش دارد دلِ من کاشـانه

پ.ن: تولدت مبارک نازلیِ شاملو *--
پ.ن2: این‌قدر قربون صدقه‌ت رفتم که حضرتِ برگ :|
پ.ن3: 10.01.00 (تاریخِ رُندِ تَوَلُدِت :دی)
پ.ن4: آهنگی که گذاشتم حکمِ ناموسمو داره. دیگه تا تهشو برو خودت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک عزیزم آرزوهات خاطره شن و عمر با عزت داشته باشی ?❤️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون مبارک ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نازلی جان تولدتون مبارک ❤?
دلتون شاد
لبتون خندون
خوابتون آروم
ذهنتون آزاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
معلمی که فرندز دیده و سریال باز هستش =|
شانس ما هست که همچین معلمهایی نداشتیم خلاصه که کلا خیلی پایه هست
فرندز دیده باید کلمه برای آدم هایی که فرندز رو دیدن بزاریم که نشون دهنده کول بودنشون باشه.
خلاصه که تولدت کلی مبارک و پرتکرار باشه فروردینی خاص (نمیدونم به فروردینی ها چی میگن)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیلی مبارک باشه?❤?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین