1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #1 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 فقط متون مربوط به فصل بهار 14 فروردین 1400 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #2 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 سال نو می شود وقتی تو پیراهن گلدارت را بپوشی موهایت را باز کنی بروی جلو پنجره، نه، بنشینی رو به روی من لبخند بزنی و من ببوسمت چه سال پر برکتی... | پوریا نبی پور | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سال نو می شود وقتی تو پیراهن گلدارت را بپوشی موهایت را باز کنی بروی جلو پنجره، نه، بنشینی رو به روی من لبخند بزنی و من ببوسمت چه سال پر برکتی... | پوریا نبی پور |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #3 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 زمین دور سر خورشید نه، دور تو مى چرخد که از گل هاى روى دامنت فصل بهار آمد... | محمد شیخی | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #4 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 یار هی یار، یار! این جا اگر چه گاه گل به زمستانِ خسته خار میشود، این جا اگر چه روز گاه چون شب تار میشود، اما بهار میشود. من دیدهام که میگویم! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یار هی یار، یار! این جا اگر چه گاه گل به زمستانِ خسته خار میشود، این جا اگر چه روز گاه چون شب تار میشود، اما بهار میشود. من دیدهام که میگویم!
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #5 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 سال، نو می شود و یادت، یک سال کهنه تر... هرچه بیشتر می گذرد این ** کهنه بیشتر مرا مس*ت می کند... | زهرا طراوتی | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سال، نو می شود و یادت، یک سال کهنه تر... هرچه بیشتر می گذرد این ** کهنه بیشتر مرا مس*ت می کند... | زهرا طراوتی |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #6 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 خوش به حال لباس ها که می توانند به تو بیایند و لبخند که به تو می آید بهار هم که نباشد وقتی می خندی! شکوفه های آبی پیراهنت وا می شوند... تابستان هم نباشد در چال گونه ات وقتی می خندی سیب ها سرخند پیش از پاییز یک روز به خودت بیا تو شهری هستی با جاذبه های فراوان با توریست های لبخند و رنگ! کاش می شد من هم به تو می آمدم کاش لبخند بودم مغازه ها مالامال روسری هایی است که می خواهند به تو بیایند! خوش به حال لباس ها... | محمد کاظم حسینی | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خوش به حال لباس ها که می توانند به تو بیایند و لبخند که به تو می آید بهار هم که نباشد وقتی می خندی! شکوفه های آبی پیراهنت وا می شوند... تابستان هم نباشد در چال گونه ات وقتی می خندی سیب ها سرخند پیش از پاییز یک روز به خودت بیا تو شهری هستی با جاذبه های فراوان با توریست های لبخند و رنگ! کاش می شد من هم به تو می آمدم کاش لبخند بودم مغازه ها مالامال روسری هایی است که می خواهند به تو بیایند! خوش به حال لباس ها... | محمد کاظم حسینی |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #7 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 می گویند با یک گل بهار نمی شود اما عشق تو، گل همیشه بهار قلب من است و نوروز قصه ی هر روز من است قصه ی عشقی که چهار فصلش بهار است و برگ برگ کتابش از حضورت شکوفه باران و هر دم که هوای با تو بودن را تحویل می گیرم بازدمش عید من است | مسلم مک وندی | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
می گویند با یک گل بهار نمی شود اما عشق تو، گل همیشه بهار قلب من است و نوروز قصه ی هر روز من است قصه ی عشقی که چهار فصلش بهار است و برگ برگ کتابش از حضورت شکوفه باران و هر دم که هوای با تو بودن را تحویل می گیرم بازدمش عید من است | مسلم مک وندی |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #8 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 صندوقچه قدیمیات را نگرد حتی اگر بهار حتی اگر شکوفه در پس دیوارهای تار گم شود، مهربانی و زیبایی گم نخواهد شد... شب هر چه تاریک تر ستارگان روشن تر! | گروس عیدالملکیان | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
صندوقچه قدیمیات را نگرد حتی اگر بهار حتی اگر شکوفه در پس دیوارهای تار گم شود، مهربانی و زیبایی گم نخواهد شد... شب هر چه تاریک تر ستارگان روشن تر! | گروس عیدالملکیان |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #9 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 تو زنده باش و ببین که بهار بهار پنجره به سمت این خانه های آفتاب ندیده می آورند و خنده خنده آزادی بر دهان های گچ گرفته می کوبند تو زنده باش برای آن روزی که عشق بازی می کند در کوچه های بی گلوله و بی دستبند و هیچ کس به رابطه ذهنی پرنده و پرواز بهتان سنگین نمی بندد به صورت ماه آب دهان نمی اندازد و بر لکه های طلایی آفتاب لعنت نمی فرستد تو در آن روز خجسته خدا اگر پروانه ای را دیدی که روی مزارهای بی نام می چرخد و بال بر هم می کوبد ایمان داشته باش که آن پرسه های رنگارنگ شبح آشکار شادمانی من است. | فرنگیس شنتیا | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو زنده باش و ببین که بهار بهار پنجره به سمت این خانه های آفتاب ندیده می آورند و خنده خنده آزادی بر دهان های گچ گرفته می کوبند تو زنده باش برای آن روزی که عشق بازی می کند در کوچه های بی گلوله و بی دستبند و هیچ کس به رابطه ذهنی پرنده و پرواز بهتان سنگین نمی بندد به صورت ماه آب دهان نمی اندازد و بر لکه های طلایی آفتاب لعنت نمی فرستد تو در آن روز خجسته خدا اگر پروانه ای را دیدی که روی مزارهای بی نام می چرخد و بال بر هم می کوبد ایمان داشته باش که آن پرسه های رنگارنگ شبح آشکار شادمانی من است. | فرنگیس شنتیا |
1/16/24 نویسنده موضوع مدیرکل #10 نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/20 نوشتهها 7,556 پسندها 21,821 امتیازها 918 سکه 1,236 نگار من! امید نوبهار من لبی به خنده باز کن ببین چه گونه از گلی خزان باغ ما بهار میشود! | سیاوش کسرایی | آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
نگار من! امید نوبهار من لبی به خنده باز کن ببین چه گونه از گلی خزان باغ ما بهار میشود! | سیاوش کسرایی |