A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #181 در گوشه نشینی و تاریکی جوانی او بیهوده گذشته بود بدون خوشی، بدون شادی، بدون عشق از همه کس و از خودش بیزار.
در گوشه نشینی و تاریکی جوانی او بیهوده گذشته بود بدون خوشی، بدون شادی، بدون عشق از همه کس و از خودش بیزار.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 4/10/26 #182 به هر حال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد، ما هم میسوزیم و میسازیم، قسمتمان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد.
به هر حال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد، ما هم میسوزیم و میسازیم، قسمتمان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد.
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #183 آیا چقدر از مردمان گاهی خودشان را از پرنده ای در تاریکی شب ناله ها میکشد گم گشته تر و آواره تر حس میکنند؟
آیا چقدر از مردمان گاهی خودشان را از پرنده ای در تاریکی شب ناله ها میکشد گم گشته تر و آواره تر حس میکنند؟
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #184 از حاصل عمر چیست در دستم؟ هیچ.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #185 این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #186 شما ها آنقدر استقلال روح ندارید، حرفهای دیگران را مثل صفحه گرامافون تکرار میکنید.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #187 نابینا غصه نخور...!!! در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد... ما هم که میبینیم خود را به کوری زده ایم... باورم کن!!!! ماهیها گریه شان دیده نمیشود ، گرگها خوابیدنشان، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان
نابینا غصه نخور...!!! در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد... ما هم که میبینیم خود را به کوری زده ایم... باورم کن!!!! ماهیها گریه شان دیده نمیشود ، گرگها خوابیدنشان، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 15,623 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,440 4/10/26 #188 من با خودم فکر کردم اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد ستاره من باید دور، تاریک و بی معنی باشد، شاید من اصلا ستاره نداشتهام... .
من با خودم فکر کردم اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد ستاره من باید دور، تاریک و بی معنی باشد، شاید من اصلا ستاره نداشتهام... .
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #189 من دیگر از چیزی نمیتوانم کیف بکنم، همه اینها برای شاعرها و بچه ها و کسانی که تا آخر عمرشان بچه میمانند خوب است.
من دیگر از چیزی نمیتوانم کیف بکنم، همه اینها برای شاعرها و بچه ها و کسانی که تا آخر عمرشان بچه میمانند خوب است.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #190 کودکانی هستند که شبها با دیدن کارتون میخوابند و کودکانی نیز هستند که شبها در کارتون میخوابند. آه از عدالت روزگار
کودکانی هستند که شبها با دیدن کارتون میخوابند و کودکانی نیز هستند که شبها در کارتون میخوابند. آه از عدالت روزگار