طنز [حـوریـِ طـناز کــافه]

بیچاره زن بیل گیتس الان هر سری میاد ویندوز عوض کنه گریه‌ش میگیره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چنان از درس هایم عقبم که دیگه غلط کردن هم فایده نداره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مغزم تو یه حالتیه انقدر تو هر برهه حساسی ریدم وقتی تو یه برهه حساس جدید قرار میگیرم میگه: تو که تو تمام برهه های قبلی ریدی، اینم روش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا نوجوونا الان دیگه جوش نمیزنن؟!
زمان ما بچه‌ها انگار شهاب سنگ قرمز خورده بود صورتشون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بچگی ما که اینستاگرام نبود عکسامونو میفرستادن برنامه عمو پورنگ اونجا نشونمون بدن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خواستگاری دختر خالم بود،داماد و دختر خالم داشتن باهم تو اتاق صحبت ميكردن كه يهو داداش كوچيكه داماد داد زد گفت داداش بدو بيا عمو پورنگ شروع شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه زمانیم یه همسایه داشتیم سگ داشت و این اوج احساس باکلاس بودن من بود، جوری که من میرفتم فروشگاه به صندوقدار میگفتم یه همسایه داریم سگ داره حالا بگو خریدم چقدر شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه بارم خواستیم عین این لاکچریا صبحونه بخوریم، صبح پا شدم نون تست و تخم مرغ خریدم، آب پرتقال تازه هم گرفتم بعد خانواده رو صدا زدم برا صبحونه
بابام اومد سر سفره گفت اینا دیگه چین؟ بعدشم درحالی که داشت نون تست رو لای بربری لقمه میکرد یه قند گذاشت دهنش آب پرتقالش رو فوت کرد و خورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قوی ترین آدم زندگیم معلم فیزیکم بود که یه تنه گرانش زمین رو ۰.۲ متر بر مجذور ثانیه بیشتر میکرد تا من موقع امتحان دادن اذیت نشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاش کسی باشد که بتوان با او تمام خیابان های شهر را قدم زد. از این محله هی. به اون محله. هفت روز هفته. میایم با ل*ب خندون. حالا بازی شادی تفریح خنده شیرین تر از قنده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین