اگه دختر باشی و عاشق پسری باشی ابراز علاقه میکنی؟و اگه شما اون پسر باشی واکنشت چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من ابراز علاقه نمیکنم چون معتقدم حسی که دختر پیدا کنه هوسه البته گاهی نه باید پسر بیاد جلو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من ابراز علاقه نمیکنم چون معتقدم حسی که دختر پیدا کنه هوسه البته گاهی نه باید پسر بیاد جلو
هوس؟?
نه دخترا میتونند عاشق تر از پسرا باشن
البته هر کسی نظری داره و.نظر شما هم محترمه♥

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من اصولا از یکی که خوشم بیاد، سریعا ازش دور میشم و فراموشش میکنم
اکر تا یکی دوسال بعد یادم موندش
خو بهش میگم ازت خوشم میاد
دختر و پسر هم نداره...
کلا همه دوستام این مدلی دوستم شدن?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من اصولا از یکی که خوشم بیاد، سریعا ازش دور میشم و فراموشش میکنم
اکر تا یکی دوسال بعد یادم موندش
خو بهش میگم ازت خوشم میاد
دختر و پسر هم نداره...
کلا همه دوستام این مدلی دوستم شدن?
جالبه 🤣

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هو*س؟?
نه دخترا میتونند عاشق تر از پسرا باشن
البته هر کسی نظری داره و.نظر شما هم محترمه♥
اره خب
درسته دخترا میتونن عاشق تر باشه منظورم این نبود نمیدونم چجوری بگم?‍♀️??‍♀️?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اول از احساس اون پسر به خودم باید مطلع شم
و مثلما تو جامعه ما وقتی دختر به یه پسر ابراز علاقه می کنه همه براشون عجیب و خیلی غیر عادیه ولی خوب حرف مردم به... نیس اگ واقعا عاشق باشی باید بری جلو و حرف دلت بهش بزنی چون اگه نکنی بعدش فقط خودت اسیب میبینی
و اگرم جای پسر باشم یکم تعجب می کنم و.. بعد میگم مثلا منم ازتون خوشم میومد یا متاسفم نظرتون برام مهمه ولی من شمارو به چشم خواهر میبینم)=)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب منکه دختر نیستم اما اگر بودم قطعا علاقمو ابراز میکردم . متاسفانه یه فرهنگ اشتباه هست بین ما که دختر ها نمیتونن ابراز علاقه کنن و فقط پسرا باید احساسشونو ابزاز کنن . از نظر من این نظریه خیلی افتضاحه و یه جور فقر فرهنگی محسوب میشه . ابراز علاقه کردن هیچ وقت ضرری نداشته و باعث اسیب به کسی هم نمیشه از نظر من . به عنوان یه پسر میگم به شما دخترا اگه واقعا از حسی که دارید مطمعنید و میدونید که طرف مقابلتون واقعا ارزشش رو داره و ادم حسابیه قطعا احساستتونو بهش بگید . اگر طرفتون واقعا ادم حسابی باشه و شخصیت درستی داشته باشه قطعا اگه حسش با شما متفاوت هم باشه بهتون اسیب نمیزنه مطمعن باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نه خیر پرو میشه...تازه اگه اون هم ابراز علاقه کنه تا یه ذره اذیتش نکنم ابراز علاقه نمیکنم،حتی اگه عخشم باشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هی خدا من هر تاپیکی میام باید اولش بگم بعد کنکور یا قبلش??
قبل از کنکور یا حتی تا زمانی که به یه چیزی علاقه زیادی داری و کلی زمان گذاشتی براش رابطه عاطفی معنایی نداره چون توی سن ما همش براساس هیجانه و اینجور ک میگی اگه کار از کار گذشته باشه قطعا دوری میکنم تا بتونم چیزی که فعلا ارزوی خودمه رو به دست بیارم و خب اینی که میگن عشق دست ادم نیست واقعا مسخرس، اگه دست من نیست پس دست دختر همسامونه؟
نه این یه تلقینه باید باور کنیم همه چی دست خودمونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: setaren
عقب
بالا پایین