L Lidiya مهمان 1/16/24 #1 تعریف و توصیف و خلاصه معنای انسانیت از دیدگاه شخصی شما چیست؟ _ا سپم ممنوع... _ آخرین ویرایش: 1/16/24
ن نارسیســآ کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,358 پسندها پسندها 1,182 امتیازها امتیازها 223 سکه 41 1/16/24 #2 پرستش و نیایش پروردگار (چون کسی که واقعا از ته قلبش خدا رو بپرسته کارهایی مثل دروغ و... که خدا ممنوع کرده رو انجام نمیده و یه انسان واقعی میشه) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
پرستش و نیایش پروردگار (چون کسی که واقعا از ته قلبش خدا رو بپرسته کارهایی مثل دروغ و... که خدا ممنوع کرده رو انجام نمیده و یه انسان واقعی میشه)
بهار نارنج کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,055 پسندها پسندها 1,425 امتیازها امتیازها 223 سکه 18 1/16/24 #3 بنظر من کسی که وقتی به خودش یا خانوادش بدی میکنن بازم سعی میکنه خوب باشه و مهربون کسیه که انسانیت داره و قابل احترامه حداقل از نظر من چیزی که هیچ وقت نتونستم باشم درمقابلشون آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بنظر من کسی که وقتی به خودش یا خانوادش بدی میکنن بازم سعی میکنه خوب باشه و مهربون کسیه که انسانیت داره و قابل احترامه حداقل از نظر من چیزی که هیچ وقت نتونستم باشم درمقابلشون
دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مـدرس مترجم مشاور کپیـست داور آکادمی مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,476 پسندها پسندها 8,753 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,569 1/16/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
آناشید تدوینگر آزمایشی نویسنده رسمی ادبیات مقامدار آزمایشی مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 3,253 پسندها پسندها 6,770 امتیازها امتیازها 338 سکه 162 1/16/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)