Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 528 امتیازها امتیازها 93 سکه 196 31 دقیقه قبل #1,131 نه حاضری شب تنهایی بری قبرستون قدیمی؟
حسام فیضی تدوینگر آزمایشی نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی محبوب نوشتهها نوشتهها 552 پسندها پسندها 3,791 امتیازها امتیازها 258 سکه 5,059 27 دقیقه قبل #1,132 Noor گفت: نه حاضری شب تنهایی بری قبرستون قدیمی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره ، خیلی هیجان داره..امتحان کن حتما حاضری مستقل زندگی کنی؟
Noor گفت: نه حاضری شب تنهایی بری قبرستون قدیمی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره ، خیلی هیجان داره..امتحان کن حتما حاضری مستقل زندگی کنی؟
Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 528 امتیازها امتیازها 93 سکه 196 24 دقیقه قبل #1,133 مستقل بودن را چه معنا میکنید همین الان مستقلم حاضرید عکس پروفایلتون رو عکسی از خود که چشمان خود را لوچ کرده و زبان خود را بیرون داده اید و دست در دماغ کرده اید بگذارید اونم به مدت ۲۴ ساعت ؟
مستقل بودن را چه معنا میکنید همین الان مستقلم حاضرید عکس پروفایلتون رو عکسی از خود که چشمان خود را لوچ کرده و زبان خود را بیرون داده اید و دست در دماغ کرده اید بگذارید اونم به مدت ۲۴ ساعت ؟
حسام فیضی تدوینگر آزمایشی نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی محبوب نوشتهها نوشتهها 552 پسندها پسندها 3,791 امتیازها امتیازها 258 سکه 5,059 16 دقیقه قبل #1,134 قطعا نه حاضری یک ماه تنهایی در جنگل سپری کنید بدون گوشی و نت؟
Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 283 پسندها پسندها 528 امتیازها امتیازها 93 سکه 196 13 دقیقه قبل #1,135 احیانا جنی شدم که اینکارو کنم ؟ حاضری با دمپایی لنگه به لنگه و عرق گیر بری سوپری سر کوچه نوشابه بخری ؟
احیانا جنی شدم که اینکارو کنم ؟ حاضری با دمپایی لنگه به لنگه و عرق گیر بری سوپری سر کوچه نوشابه بخری ؟
حسام فیضی تدوینگر آزمایشی نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی محبوب نوشتهها نوشتهها 552 پسندها پسندها 3,791 امتیازها امتیازها 258 سکه 5,059 9 دقیقه قبل #1,136 Noor گفت: احیانا جنی شدم که اینکارو کنم ؟ حاضری با دمپایی لنگه به لنگه و عرق گیر بری سوپری سر کوچه نوشابه بخری ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگه بچه کوچولو بودم شاید ولی با این سن نه حاضری هیشکیو نداشته باشی ولی از زندگیت لذت ببری با پول زیاد؟
Noor گفت: احیانا جنی شدم که اینکارو کنم ؟ حاضری با دمپایی لنگه به لنگه و عرق گیر بری سوپری سر کوچه نوشابه بخری ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگه بچه کوچولو بودم شاید ولی با این سن نه حاضری هیشکیو نداشته باشی ولی از زندگیت لذت ببری با پول زیاد؟