خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #11 چشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد من همانم که پسندید و پسندیده نشد #سجاد سامانی @سارا مرتضوی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #12 بیخبر از هم دگر آسوده خوابیدن چه سود بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود؟! زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟! #شیخ بهایی @شکلات^ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بیخبر از هم دگر آسوده خوابیدن چه سود بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود؟! زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟! #شیخ بهایی @شکلات^
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #13 تو مرا یاد کنی، یا نکنی باورت گر بشود، گر نشود حرفی نیست، اما نفسم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست #سهراب سپهری @کاف آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو مرا یاد کنی، یا نکنی باورت گر بشود، گر نشود حرفی نیست، اما نفسم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست #سهراب سپهری @کاف
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #14 قیمت اهل وفا یار ندانست دریغ قدر یاران وفادار ندانست دریغ درد محرومی دیدار مرا کشت افسوس یار حال من بیمار ندانست دریغ #وحشی بافقی @نبــات آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
قیمت اهل وفا یار ندانست دریغ قدر یاران وفادار ندانست دریغ درد محرومی دیدار مرا کشت افسوس یار حال من بیمار ندانست دریغ #وحشی بافقی @نبــات
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #15 زیر باران بیا قدم بزنیم عمر شب را شبی رقم بزنیم خستهایم از سکوت حنجرهها زیر باران بیا که دم بزنیم #منوچهر سعادت نوری @PAWRISSAW آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
زیر باران بیا قدم بزنیم عمر شب را شبی رقم بزنیم خستهایم از سکوت حنجرهها زیر باران بیا که دم بزنیم #منوچهر سعادت نوری @PAWRISSAW
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #16 پر می زند دلم به هوای غزل ، ولی گیرم هوای پر زدنم هست ، بال کو ؟ گیرم به فال نیک بگیرم بهار را چشم و دلی برای تماشا و فال کو ؟ #قیصر امین پور @Narcissus yousefi آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
پر می زند دلم به هوای غزل ، ولی گیرم هوای پر زدنم هست ، بال کو ؟ گیرم به فال نیک بگیرم بهار را چشم و دلی برای تماشا و فال کو ؟ #قیصر امین پور @Narcissus yousefi
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #17 من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد … #هوشنگ ابتهاج @شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد … #هوشنگ ابتهاج @شکارچیشکارچی عضو تأیید شده است.
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #18 به چنگ آوردهام گیسوی معشوقی خیالی را خدا از ما نگیرد نعمت آشفتهحالی را #فاضل نظری @حورا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #19 سرخوشیهای نفهمانه کجاست؟! شوقِ تعقیبِ دو پروانه کجاست؟! #احسان افشاری @Tranquility آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خ خاتم کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 196 پسندها پسندها 63 امتیازها امتیازها 28 سکه 1 1/16/24 #20 گر خدا داری ز غم آزاد شو از خیال بیش و کم آزاد شو #اقبال لاهوری @آیلار نظام دوست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24