قاتلان زنجیره‌ای!

چقدر مرگ دردناکی در انتظارمه??‍♀️
میگم شما کجا اقامت دارید؟ میشه وقتی کلاهم افتاد اونجا یه اسنپ بگیرم خودتون بران بفرستید???? دیگه خودم نمیام خدمتتون????
@ETERNITY

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چقدر مرگ دردناکی در انتظارمه??‍♀️
میگم شما کجا اقامت دارید؟ میشه وقتی کلاهم افتاد اونجا یه اسنپ بگیرم خودتون بران بفرستید???? دیگه خودم نمیام خدمتتون????
@ETERNITY
من اگر قاتل واقعی بودم واقعا بدجنس میشدم ها البته یه قاتل خبیث که از زجر مقتول لذت می‌برد( تو زندگی شخصیم خیلی دلرحمم ?)
ما شمال زندگی می‌کنیم انزلی ولی نه تا وقتی خودم نبندمت به صندلی به زور نکنم تو حلقت کیف نمیده لذت بخش نیست ???????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
واس اینکه زیاد زجر نکشه با یه تفنگی چیزی میزنم تو مخش بترکه . خیلی راحت میره به سوی ابدیت با کم ترین درد
ازونجایی که شما خیلی لطف میکنی و قاتل منصفی هستی من اگر بخوام شمارو بکشم با ماهی تابه میزنم تو سرت.
به همین راضی باش??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ازونجایی که شما خیلی لطف میکنی و قاتل منصفی هستی من اگر بخوام شمارو بکشم با ماهی تابه میزنم تو سرت.
به همین راضی باش??
ماهی تابه مگه میکشه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
نظرم عوض شد.
دوتا چوب پنبه میزدم تهت یکیم سرت تا بادکنی با چیز و بمیری
نمیدونم چی کردم میخوای این کارو بام کنی ولی عب نداره هر کاری میخوای بکنی بکن ?? لزوما تو دماغمم چوب پنبه کن که زودتر تموم شه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام!!
راستش... شیوه قتل ممکنه به صورت‌های مختلف و سبک‌های متفاوتی صورت بگیره!‌ برای مثال سبک قتل‌ قاتل‌های عادی،‌ یا با چاقو صورت میگیره یا با اسحله!

به هر حال... قطعاً آدم‌هایی توی زندگیمون وجود داره که با دیدن صورت‌هاشون نقشه‌ی قتلش توی سرمون شکل میگیره!

برای مثال... خوب! بازی قتلت شروع شد!
من اول عذابت میدم.‌ میتونم برای اولین مرحله با چوب میوفتم به جون بدنت و سیاه و کبودت کنم!‌ بعدش میتونم ناخن‌هات رو با انبر یکی به دانه بکنم!‌ "صدای جیغ یا فریادهایی که برای بخشش کاری که نمی‌دونی چیه و در حق من کردی،‌ قطعاً میتونه موسیقی لذت بخشی باشه!"‌
مرحله سوم آب یخ ریختن به همراه نمک یا فلفل تند روی بدن زخمیت میتونه باشه "یا آب داغ!"
بعدش دیگه راحت میشی!‌ من ترجیح میدم که از پرتگاهی پرتت کنم پایین و تجربه یک سقوط دلچسب بی‌برگشت رو بهت هدیه بدم؛‌ یا میتونم به عنوان قاتل دلرحمت،‌ سرت رو در آغوش بگیرم و با چاقو "که سخت‌تره و ترجیحاً با اسحله" پیش خدا بفرستمت!
و... آثار جرم رو پاک میکنم.

پ.ن:‌ نمی‌دونم کی قراره نفر قبلی باشه و در حال...‌ موفق باشی!
پ.ن:‌ و نمیدونم کی قراره قاتلم باشه و در حال...‌ موفق باشی! من آدم سر سختی هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین