سفید کننده
شرط میبندم که نمیدانید سفید کننده بوی خون را میپوشاند. اکثر مردم بدون در نظر گرفتن سفید کننده از محصول سفید استفاده می کنند، هیچ وقت برای خواندن لیست مواد تشکیل دهنده پشتی وقت نمیگذارند، و زمانی را برای بازگشت به سطحی که اخیرا پاک شده است، اختصاص نمیدهند.
سفید کننده ضدعفونی میکند، اما برای تمیز کردن بقایای آن عالی نیست ، بنابراین من فقط پس از اولین بار که حمام را از همه آثار زندگی و مرگ پاک کردم، از آن استفاده میکنم.
واضح است اتاقی که ما در آن هستیم به تازگی بازسازی شده است.این ظاهر هرگز استفاده نشده است، به خصوص اکنون که نزدیک به سه ساعت برای نظافت وقت صرف کردهام.
سختترین قسمت، خونی بود که بین دوش و آب بندی نشتی کرده بود. فراموش کردن آن بخش آسان است که هیچ چیز روی هیچ یک از سطوح قرار داده نشده است.
ژل دوش، مسواک و خمیر دندانش همه در کابینت بالای سینک گذاشته شده است. سپس تشک دوش وجود دارد. یک صورت لبخند سیاه بر روی یک مستطیل زرد در یک اتاق سفید. آیولا روی صندلی توالت نشسته است، زانوها بالا رفته و دستانش به دور آنها حلقه شده است. خون روی لباس او خشک شده است و هیچ خطری وجود ندارد که روی کفهای سفید و براق جاری شود. قفسه های چوبیاش روی سر او انباشته شده است، بنابراین زمین را جارو نمیکنند.
او همچنان با چشمان درشت قهوهای خود به من نگاه میکند و میترسد که عصبانی هستم و به زودی از دستها و زانو هایم خارج میشوم تا برای او سخنرانی کنم. من عصبانی نیستم. اگر احساسی هم داشته باشم، فقط خستهام. عرق پیشانیام روی زمین میچکد و من از اسفنج آبی برای پاک کردن آن استفاده میکنم.
نزدیک بود غذا بخورم که با من تماس گرفت. من همه چیز را در سینی آماده کرده بودم چنگال در سمت چپ بشقاب و چاقو در سمت راست قرار داشت. دستمال را به شکل تاج تا کردم و آن را در وسط بشقاب قرار دادم.
این فیلم در تیتراژ ابتدایی متوقف شد و زمان سنج فر به تازگی صدایش در میآمد.
هنگامی که تلفنم روی میز قرار داشت، شروع به لرزش شدید کرد... .
وقتی به خانه میرسم، غذا سرد میشود.